WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Görsel Metin Editörü Sorun Çözümleri

(3 mesaj(lar))
  • 4 ay önce wpci tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Anonim
    Kayıtlı değil

Wordpress'e başlayalı 1 ay olmasına rağmen forumda da diğer yerlerde de arayıp kesin çözüm bulamadığım konular üzerine gittim ve sonunda başarılı sonuçlar aldım,tabi bu çalışmalarım epeyce zamanımı aldı,fazla bilgim olmaması nedeniyle beni yordu;
    Ama çözümler gözle görülür,belirgin.Emek sarfettiğim için sizi kendi bloguma yönlendiriyorum,blogumda bbpress kurulum,eklenti hataları,temada kayma sorununun asıl sebepleri ve en önemli konu olan Wordpress'i tekrar tekrar kurmak zorunda olduğumuz görsel metin editörünün açılmamasını nasıl çözeriz konularına da değindim,gerçekten faydalı olduğuna inanıyorum,daha henüz toparlayıp yazabildim bunları 5-6 günde.

Sorunlara direk linkler:
    tema kayma,görsel metin
    bbpress kurulum hataları

Sizden ricam bunları toparladım,"emeğe saygı" eğer dağıtırsanız kaynak göstermeniz olacaktır.

4 ay önce #
  2. Wpci hoşgeldiniz, katkı sağlama çabanız için teşekkürler, fakat forumdan sizin sitenize kısayol anlamı taşıyan mesajlara izin veremiyoruz, sorunu ve çözümü içeren tam içeriğe sahip mesaj yazmak isterseniz yeni konu açabilir kaynak olarak sitenizin linkini ekleyebilirsiniz..

Ayrıca verdiğiniz linklere baktım sizin çözüm önerileriniz hem birer cümleden ibaret hem de kişisel sorun çözümleri, yani tema kaymasının onlarca sebebinden birini yazmışsınız, metin editörünün Wordtube eklentisi ile ilgiside yine kişisel bir durum, çoğu kullanıcı Wordtube eklentisi kullanmadan bu hata ile karşılaşabilir..

Demek istediğim Wordpress kurulumunu bile 3 kelime ile açıklamış ve video eklemişsiniz, ama videodan hiç bir şey anlaşılmıyor, (2 kez izledim) her şey küçücük, dosya aktarılıyor ama nereye? config.php düzenleniyor ama ne yazılıyor belli değil, kendi iyiliğiniz için videoyuda yenilemenizi öneririm..

4 ay önce #
  3. Birkaç noktaya değinmek istiyorum.

1 sitenizi her nekadar bedava hostta bulunsada burasının adını taşımakta. Nedense. Başka isim bulamadınız mı?

2 BBpress Hata Çözümleri konusunda ben onlarca bbpress kurdum ve nedense hiçböyle hatalar almadım. Kim neden alıyor? Ne zaman alıyor bu hataları? Sorunun nedeni nedir? Çözümü nerden buldunuz ve bu yolu uyguladığımızda ne oluyor onları bile açıklamamışsınız. Teknik detay yok kısaca hep bir yerden okunmuş ama okunan kaynakta yeterli bilgiye sahip değil.

2 Wordpress’De Çözümlenemeyen Hatalar , böyle bir hatası bulunmuyor Wordpress'in çoğunlukla kullanıcı hatası oluyor. Siz bile belirtmişsiniz. Bilmemne eklentisi çakışıyor diye.
    Temada kayma Problemi: sizce bir resimle olacak iş mi ooo. Acaba Wordpresste deneyimizniz ne kadar. 6 gün önce kurdum diyorsunuz siteyi. Ben size 20 tane farklı sayfada düşme problemi sayayım. Burada her temaya göre değişiri ve tamamen kullanıcı hatasıdır bu problem .Wordpress ile ilgisi yoktur.

Görsel Bölüm Sorunu, evet bizler hep dosyaları tekrar yükleyin diyoruz. neden diyoruz biliyor musunuz? siz farkında olmadan ftp ile gönderdiğiniz dosyalar bazen sorunlu yüklenir ve çalışmaz. Buna ek olarakta belirtiyoruz son çare eklentilerinizi tek tek kontorl ediniz.

Kısaca tüm yazdıklarınız hep kulaktan dolma bilgiler. Biri size söylemiş siz başkasına o kişide başkasına iletmiş. A ile başlayan ilk aktarım sizlerde z ile son bulmuş... Buradaki bilgileriniz sitenizin adından da anlaşılacağı gibi bu siteden çok az araştırma yaparak elde edebileceğiniz bilgiler. Yani emeğe saygısızlık gibi bir durum yok. Açıklamalarınız tamamen yeterisz ve hatta yanıltıcı dahi olabilir..

Lütfen bilginiz olmayan konularda bir bilene danışın. Eğer ben biliyorum siz karışmayın derseniz kendiniz bilirsiniz...

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.