Birkaç noktaya değinmek istiyorum.
1 sitenizi her nekadar bedava hostta bulunsada burasının adını taşımakta. Nedense. Başka isim bulamadınız mı?
2 BBpress Hata Çözümleri konusunda ben onlarca bbpress kurdum ve nedense hiçböyle hatalar almadım. Kim neden alıyor? Ne zaman alıyor bu hataları? Sorunun nedeni nedir? Çözümü nerden buldunuz ve bu yolu uyguladığımızda ne oluyor onları bile açıklamamışsınız. Teknik detay yok kısaca hep bir yerden okunmuş ama okunan kaynakta yeterli bilgiye sahip değil.
2 Wordpress’De Çözümlenemeyen Hatalar , böyle bir hatası bulunmuyor Wordpress'in çoğunlukla kullanıcı hatası oluyor. Siz bile belirtmişsiniz. Bilmemne eklentisi çakışıyor diye.
Temada kayma Problemi: sizce bir resimle olacak iş mi ooo. Acaba Wordpresste deneyimizniz ne kadar. 6 gün önce kurdum diyorsunuz siteyi. Ben size 20 tane farklı sayfada düşme problemi sayayım. Burada her temaya göre değişiri ve tamamen kullanıcı hatasıdır bu problem .Wordpress ile ilgisi yoktur.
Görsel Bölüm Sorunu, evet bizler hep dosyaları tekrar yükleyin diyoruz. neden diyoruz biliyor musunuz? siz farkında olmadan ftp ile gönderdiğiniz dosyalar bazen sorunlu yüklenir ve çalışmaz. Buna ek olarakta belirtiyoruz son çare eklentilerinizi tek tek kontorl ediniz.
Kısaca tüm yazdıklarınız hep kulaktan dolma bilgiler. Biri size söylemiş siz başkasına o kişide başkasına iletmiş. A ile başlayan ilk aktarım sizlerde z ile son bulmuş... Buradaki bilgileriniz sitenizin adından da anlaşılacağı gibi bu siteden çok az araştırma yaparak elde edebileceğiniz bilgiler. Yani emeğe saygısızlık gibi bir durum yok. Açıklamalarınız tamamen yeterisz ve hatta yanıltıcı dahi olabilir..
Lütfen bilginiz olmayan konularda bir bilene danışın. Eğer ben biliyorum siz karışmayın derseniz kendiniz bilirsiniz...