WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

konular neden hemen kilitleniyor?

(6 mesaj(lar))
  • 4 ay önce engin1984 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Konular neden hemen kilitleniyor. Editörler geldi geleli konular hemen kilitleniyor. Cevap bile yazamıyoruz. çok mu zevkli konu kilitlemek?
    Bu iletişimi aksatan bir olaydır. Hiç olmazsa 15 dk zaman verilir. Ya da kullanıcının online olupolmadığına bakılır. Online ise 15-20 dk zaman verilir ki cevap yazılsın.
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/6692
    adresinde açtığım konuya cevap bile yazamadan konu kilitlenmiş.

@Eylül 641. satırdan sonrası orijinalinde captions stillerini içerir.
    http://wordpress.org/download/
    indirip bakabilirsin. 678 adet satır içerir.
    http://www.wordpress-tr.com/indir adresinden indirdiklerimiz ise 640 satır içerir.

4 ay önce #
  2. insanlara cevap yazamadan hemen kilitleniyor, canarkadaş kilitledi en son yeni bir tema yapmaya çalışmıştım. Sebebini bile söylemeden kilitledi. Buradan başka yerde bulun cevabınızı filan gibi birşey yazdı. Sorun'u bile çözmeden kilitledi baya zevkli sanırım o yüzden olabilir bak bunu da kilitler hatta beni dışarı atar sisteme bile kabul etmeyebilir.

4 ay önce #
  3. engin1984,
    Kitlenen konunuza bakıyorum:
    KOnu: default theme'deki style.css içerisinden niye Captions'ları çıkarttınız.
    Konu İçeriği: wp Türkiye. sorum size??

- Şimdi karşılıklı konuşuyoruz. Siz bana soruyorsunuz:
    engin1984: default theme'deki style.css içerisinden niye Captions'ları çıkarttınız.wp Türkiye. sorum size??
    heytbecom: Lütfen İletişimden sorununuzu Wp Türkiye yöneticilerine iletiniz. Bu konunun tek cevabını Yöneticiler verebilir.

Aynı şeyi Eylultoprakta yapmış. İletişim bölümünden mesaj yollayın demiş.

* Öyle bir uslupla sormuşsunuz ki sanki fırça çekiyorsunuz. Şu şekilde sorsaydınız acaba konunuz kitlenirmiydi?

Konu:Türkçe Default Temada Caption Kodları Yok
    Konu İçeriği:
    - Siteme resim eklerken altınada resmin bilgilendirici mesajını yazmak istedim ama bir türlü olmuyor. Nedeni ise default temada o satırların olmayışı. Orjinal wordpress son sürümü yüklediğimde ise bu satırların var olduğunu gördüm. Acaba Wordpress-tr ekibi bunu atladı mı? Sorunun cevabını verirseniz sevinirim..

Ben şöyle bir cevap verirdim..

Çok sık sorulan bir soru ve muhtemelen türkçeleştirme esnasında eski default tema türkçe olduğu için bu yeni sürümdede kullanılıyor. O edenle orjinal default temasındaki değişiklikler gözden kaçmış. Ayrıca aradaki farkları bizlerle paylaşırsanız sevinirim. İletişimden de bu sorunu Wordpress-TR yneticilerine ulaştırabilirsiniz..

Nasıl? Böyle daha iyi değil mi?

gurupow, sen galiba kitlenen konuyu okumadın. Bakın sn mesajda her bilgi verilmiş. Temanızdaki tüm hataları giderin hemen gelip yeni konu açın demişler. Sorunlarınızın tüm cevapları forumda mevcut. Tüm sorunlarınızı biz tek başlıkta çözeceksek neden siz tema yapıyorsunuz. Sizin bulup çözmeniz daha mantıklı değil mi acaba..

4 ay önce #
  4. sorumuz sorunumuz senle değilki neden üstüne alındın ve alındın. Konu neden kilitleniyor diyoruz. Sorun bu. Araştırmışsın gazeteci gibi çok komiksin ya. Yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz yardım etmeyecek eleştiriler yazıyorsunuz ve aşağılanma hissediyoruz yazdıklarınızda niye bunu hissettiriyorsunuz ki ne gerek var. Ben bulup çözdüm zaten tüm web tarayıcılara uygun şekle getirdim dediğiniz sorunlarıda çözdüm, yakında daha da iyi olacak, sorun neden kilitleniyor. Sonuç alamadan kilitlenmesin?

4 ay önce #
  5. gurupow, sorunun kimle acaba söyler misin? Bi mesajında sorunumuzu çözemeden kitlendi diyorsun bi dahaki mesajında ben tüm sorunlarımı çözdüm diyorsun. ben sana kitlenen konundaki son mesajı oku diyorum ama nafile... Kel başa şimşir tarak...

- Çok şakacı bir kişiliğe sahibim doğru söylüyorsun...

Kitlendi mi neden kitlendi? cevap yazdın mı neden cevap yazıyorsun? cevap vermedin mi kimse yok mu? diye yazılıyor. vallahi pes...

4 ay önce #
  6. Gurupov ve Engin..

Takmayın kafaya, hepsi geçecek..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.