engin1984,
Kitlenen konunuza bakıyorum:
KOnu: default theme'deki style.css içerisinden niye Captions'ları çıkarttınız.
Konu İçeriği: wp Türkiye. sorum size??
- Şimdi karşılıklı konuşuyoruz. Siz bana soruyorsunuz:
engin1984: default theme'deki style.css içerisinden niye Captions'ları çıkarttınız.wp Türkiye. sorum size??
heytbecom: Lütfen İletişimden sorununuzu Wp Türkiye yöneticilerine iletiniz. Bu konunun tek cevabını Yöneticiler verebilir.
Aynı şeyi Eylultoprakta yapmış. İletişim bölümünden mesaj yollayın demiş.
* Öyle bir uslupla sormuşsunuz ki sanki fırça çekiyorsunuz. Şu şekilde sorsaydınız acaba konunuz kitlenirmiydi?
Konu:Türkçe Default Temada Caption Kodları Yok
Konu İçeriği:
- Siteme resim eklerken altınada resmin bilgilendirici mesajını yazmak istedim ama bir türlü olmuyor. Nedeni ise default temada o satırların olmayışı. Orjinal wordpress son sürümü yüklediğimde ise bu satırların var olduğunu gördüm. Acaba Wordpress-tr ekibi bunu atladı mı? Sorunun cevabını verirseniz sevinirim..
Ben şöyle bir cevap verirdim..
Çok sık sorulan bir soru ve muhtemelen türkçeleştirme esnasında eski default tema türkçe olduğu için bu yeni sürümdede kullanılıyor. O edenle orjinal default temasındaki değişiklikler gözden kaçmış. Ayrıca aradaki farkları bizlerle paylaşırsanız sevinirim. İletişimden de bu sorunu Wordpress-TR yneticilerine ulaştırabilirsiniz..
Nasıl? Böyle daha iyi değil mi?
gurupow, sen galiba kitlenen konuyu okumadın. Bakın sn mesajda her bilgi verilmiş. Temanızdaki tüm hataları giderin hemen gelip yeni konu açın demişler. Sorunlarınızın tüm cevapları forumda mevcut. Tüm sorunlarınızı biz tek başlıkta çözeceksek neden siz tema yapıyorsunuz. Sizin bulup çözmeniz daha mantıklı değil mi acaba..