WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wordpress Görsel Dersler

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. - Wordpress Görsel derslerinde Host'a dosya göndermek için gerekli program - kurulumu - WP kurulumu - DB yedek alınması - Wp'nin üst versiyonlarına güncelleştirme hakkında bilgiler yer alıyor. Bu bilgiler seslendirme eşliğinde açıklanarak kullanıcıya görsel olarak fayda sağlıyor. Şu an için Optiniche sayfası tarafından hazırlanan Video Derslerini yayınlıyorum.

4 Adet Görsel Dersten Oluşuyor. Tüm Derslere Ulaşmanın tek adresi

DERS1 : FileZilla Ftp Programını bilgisayarınıza indirmek.
    Alıntı: Görsel Dersin Açıklaması
    İzleme adresi: Vidyoyu İzle

DERS2 : FileZilla Programının bilgisayara kurulumu
    İzleme Adresi: Vidyoyu İzle

DERS3 : Cpanel'den DB oluşturmak, Filezilla Kullanarak Wp dosyalarını hosta göndermek, Wordpress'i sıfırdan kurmak.

DERS4 : DB Yedek Alınımı - WP 2.0.X versiyonlarından 2.1 versiyonuna Yükseltmek

1 yıl önce #
  2. Son zamanlarda sunucuya kurulum konusunda video anlatım isteği ile sıklıkla karşılaşıyorduk, paylaştığınız teşekkür ederiz. Oldukça temelden başlayan derslerin içeriği yeni başlayan birçok kullanıcıyı tatmin edecektir.

Bununla birlikte ilk üç ders birleştirilerek sunulsaydı daha yararlı oolurdu diye düşünüyorum. Bir de tabii, keşke Türkçe olsaydı :)

1 yıl önce #
  3. adobe captive 2 ile hazırlanmış. oldukça zaman ve emek harcanmış.bende bir kaç deneme yaptım ama hazırlayan kadar güzel olmuyor. Denemeye devam..

NOT:download adreslerini yayınlamadım bir sakınca olur diye..

1 yıl önce #
  4. Adobe Captive kullanmadım ama Camtasia'yı denemişliğim var. Oldukça esnek ve öğrenmesi zor olmayan bir program, biraz tecrübe ile harikalar yaratılabiliyor ;) Bir de Wink var, eğer ücretsiz bir araç arıyorsanız, Camtasia'ya oranla daha basit fakat aynı etkiyi yaratabiliyor.

Zamanım olsa benim de aklımda bir iki video fikri var ama... :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.