WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Klasik beyaz sayfa hatası

(13 mesaj(lar))
  • 4 ay önce baddream tarafından başlatıldı
  • shadow tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. baddream
    Üye

2gündür bende birçok insan gibi wp sitedem panelin her noktasında beyaz sayfa hatası alıyorum wp-login.php den login oluyorum açılan sayfa beyaz,urlden yazıp panelin diğer sayfalarını deniyorum onlarda beyaz çıkıyor,yani hiç bir şekilde panelime erişemiyorum...
    sürüm 2.6,sorun eklentilerde demeyin onlarıda inaktif ve aktif yapmam sorunu değiştirmiyor hem bu hata yeni çıktı,2.6 sürümü ile karşıma çıktı,diğer sitelerde okuduğum kadarı ile birçok kişi bu dertten yakınıyor

4 ay önce #
  2. @baddream

Sürüm yükseltme sonrası bunlar olduysa yedeklerinizle geri dönüp yeniden adım adım sürüm yükseltmelisiniz..

Yeni kurulum ise her şeyi silip baştan kurun..

Bu konuya eklediğim etiketlere tıklayabilir, sık sorulanlara bakabilir, forumda beyaz sayfa veya boş sayfa şeklinde arama yapabilirsiniz..

4 ay önce #
  3. baddream
    Üye

yedeklerimi kuruncada aynı sorunla başbaşa kaldım...bu konu birçok forumda açılmış vaziyette ve kesin bir netice alan yok...ayrıca sürüm yükseltiyorum ve ilk upgradem değil bu,bir hata yapmadım,upgrademde kurallara uygun bir şekilde yapıldı,ama netice aynı

4 ay önce #
  4. Birçok kişi dediğiniz kaç kişi acaba. Ben bu foruda ilk kez sizden duyuyorum bu tür bir şeyi.

Adım adım yaptığınız yükseltme işlemini yazar mısınız? mutlaka atladığınız bir nokta var ve bizde bu yüzden sürekli aynı şeyleri tekrar ediyoruz.

Unutmayın ki bizlerde sitelerimizde aynı sistemi ve aynı yükseltme işlemlerini uygulamaktayız.

4 ay önce #
  5. @ baddream

Şimdi 2.6 sürüme yükseltme yaptım, 10 dakika sürdü şu an için hiç bir sorun yok..

4 ay önce #
  6. baddream
    Üye

Sevgili editörlerim;uzun yıllardır bende web dünyasındayım,upgrade ederken bir pürüz yaşamadım uygun bir şekilde yaptığımıda izah ettim!

Türkiye'de ünlü tüm webmaster sitelerinde gezin bu hatayı alıyor millet,yazmışlar her yere,yada en basiti googleda wordpress beyaz sayfa diye arayın dolu konu çıkıcak karşınıza...

4 ay önce #
  7. baddream, arkadaşım bakın siz diyorsunuz bir sürü yerde yazılıyor ama cevap yok.

- Eklentilerde sorun yok, eski sürüme geçiyorsunuz sorun devam ediyor? yeni sürüme yükseltiyorsunuz sorun yine var?

- hosting firmanızla irtibata geçin o zaman. Zaten bize bir şey bırakmamışsınız söyleyecek...

4 ay önce #
  8. baddream
    Üye

host kendimin :) sunucum var :) php.ini ile bile oynadım,ama netice alamadım,neyse teşekkür ediyorum,ben çözersem size dönerim

iyi geceler

4 ay önce #
  9. apache server mu yoksa ııs mi kullanıyorsun,
    sanırım ııs kullanıyorsun bende beyaz sayfa sorunu yaşadım sorun settings.php dosyasından kaynaklıydı onu düzelttim sonra sitenin db sini backup alıp sildim
    her şeyi yeniden upload yaptım şimdi çalışıyor

4 ay önce #
  10. baddream
    Üye

apeche server linux,dosyaları birkaçkez yineledim ftpden ama değişen birşey olmadı...

settings.php den ne yapmam lazım?

3 ay önce #
  11. Merhabalar arkadaşlar,

Bu hata ile bende karşılaştım ve şu şekilde çözdüm.
    Hata ile karşılaşma nedenim büyük ihtimalle htaccess dosyası. dosyayı kendim düzenleyerek göndermiştim wordpress üzerinden değil.

Ve anladığım kadarıyla htaccess dosyası redirect fonksiyonun çalışmasını engellediği için beyaz sayfa ile karşılaştığımdı. Yapmanız gereken dbnizi silmek yada htaccess kullanmadan önceki bir tarihe geri çekmek ve sonra sistemdeki wp-config.php dosyasını ve ana dizindeki klasörler hariç sadece dosyaları silmeniz config dosyasında oluşturacağınız keyleri ise aynı tanımlaMAyın.

Ayrıca htaccess dosyasınıda silin. htaccess dosyaları bazı ftp programlarında gözükmez filezilla için yapmanız gereken server/force showing hidden files tıklamak. ftp programınızda göremiyorsanız hostin panelinizden dosya yönetiminden bu dosyayı silmelisiniz.
    Sonra baştan kurun. Sorun düzeliyor.

Başka bir çözüm ise htaccess dosyasında bu redirect fonksiyonunu engelemeyecek şekilde bir ekleme yapmanız. Bunu araştırmadım ama yapabilen varsa yazsın.

2 ay önce #
  12. 90alper90
    Üye

Aynı sorunu ben de yaşamıştım.Hatta burada da yazdım.Hizmet aldığım yerle de uğraştık çözemedik.Ama benim sorunum sürüm yükseltikten sonra değil, sunucu güncellendikten sonra oldu.Firma hiçbir ayarı değiştirmediğini belirtiyordu fakat problemi çözemedik.Admin panelinden yazı gönderdikten sonra site açılmıyor, boş bir sayfa çıkıyordu.En son çare olarak hesabımı başka bir sunucuya taşıdılar, sorun çözüldü.Ama nedeni hala bilinmiyor. :)

2 ay önce #
  13. Selam arkadaşlar galiba ben sorunun çözümünü buldum, dün sunucu servisimi değiştirdim kurulumu db yi herşeyi yükledim,fakat siteye giriş yaptığım zaman,bembeyaz bir sayfa ile karşılaştım.
    Bu forumdaki arkadaşların yorumlarını okuyarak,belki bir sonuca ulaşırım dedim fakat nafile,aklıma son bir şey geldi wp-content/plugins içerisindeki tüm eklentileri sildim.
    Ve sorunum düzeldi,artık eklentilerimde yok:) ama sorunda yok.
    "sanırım bu kurulumdan önce eklentileri deaktif hale getirmediğimizden oluyor"
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.