arkadaşlar önceden aldığım uyarılardan dolayı konuyu kısa tutuyorum.
bu temayı kullanıyorum..Bu temanın sol köşesine şablon eklemek için ne yapmalayım..Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar önceden aldığım uyarılardan dolayı konuyu kısa tutuyorum.
bu temayı kullanıyorum..Bu temanın sol köşesine şablon eklemek için ne yapmalayım..Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Buradaki uyarıda da dediğim gibi mesajınızın tümünü neden kalın yazıyorsunuz, uyarıyı neden kaale almıyorsunuz, mesajınızı düzenledim, tekrarında üyeliğiniz iptal edilecek..
Yeni konu açarken uyulması gereken kurallara göre konu açınız, detay / resim gibi açıklamalar getiriniz, konuyu kısa tutma kriteride nereden çıktı, sayfaya şablon eklemek ne demek..
İlk mesajımda verdiğim test linkindeki sağdaki menulerin aynısını sola da taşımak istiorum..
tamam canarkadas bn bir arkadaşıma sordum..ama gene de sizin gibi işin uzmanlarından yardım almak istiorum
header.php ve index.php dosyalarını düzenleyip sidebar2.php gibi bir dosya oluşturacak mışım.
Ooo o uzun iş, uğraştığınıza değmez öyle bir tema bakmak daha iyi, ama illa yapacağım açın benim önümü derseniz; sık sorulanlarda var..
Peki birşey soracağım sağ taraftaki bölüm bildiğim kadar sidebar.php..sidebar2.php diye bir dosya oluştursak ve sidebar.phpdeki kodları sitenin sol tarafına göre ayarlasak olur mu ?

Olmaz, başka bir çok yerde düzenleme gerekli, dedim ya zor, dedim ya sık sorulanlarda var diye..
hmm.. tamam teşekkürler.buna benzer tema da araştırdım ama hpsi yabanci dil..çeviri yapmak istiyorum ama işin içindende çıkama diye korkuyorum..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.