forumda bir çok kişi yabancı firmalar ile çalışıyordur ya da çalışmıştır :) en sorunsuz kaliteli yabancı firma hangisi
Türkiyede paranızla anca rezil olunuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
forumda bir çok kişi yabancı firmalar ile çalışıyordur ya da çalışmıştır :) en sorunsuz kaliteli yabancı firma hangisi
Türkiyede paranızla anca rezil olunuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
:)
Reis alemsin yaa, nedir senin bu şirketlerden çektiğin, sen bana siteden ulaş sana benim hosttan alalım..
whois çektim abi :) inceliyorum
gevv, vallahi koruma altına alacağım seni siteni. Mailimi biliyorsun irtibata geç bi bakalım sorununa...
Reis sitene bakayım dedim bunu gördüm :)..
Heytbecom'u dinle bi benim çalıştığım yeri biliyor ona bir bakabilirsiniz.
Ayrıca dreamhost'an uzak olun amann..
Abilerim Teşekkürler şuan çalıştığım dördüncü Yerli firma 20..25 gün var yeni ödemeye o zamana kadar yabancı firmaları araştıracağım olmadı sizdeyim :D
eylultoprak senin çalıştığın yerde aklımda fakat bu yazı kafamı karıştırdı
Tüm bu disk kullanımı bandwith gibi özellikler nerdeyse sınırsız olmasına karşın bu sizin sınırsız kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor malesef. Çünkü paylaşılan sunucularda size sunucunun belirli bir yüzdesini kullanma izni veriyorlar. Bunlar veritabanı, apachi kullanımı gibi kaynak kullanımlarını kapsıyor. Maalesef bu sınırı 400-500 ziyaretçi ile rahatlıkla aşıyorsunuz.
Eğer bu kaynak kullanma sınırını aşarsanız hesabınız direk askıya alınıyor ve sizi resmen süründürüyorlar. Size önerdikleri tek şey ise dedicated sunucu kiralamak.
Eğer bu şirketten hesabınız varsa bu konulara, özellikle veritabanı kullanımınıza dikkatb edin derim
Aldırma reis, gel bana doğru, hostgatorda da dreamhostda da olsan gel, gel diyorsam var bir bildiğimiz..
Para iadesi var takma kafana denersin bir süre :)
Ben dreamhosttan aldım paramı şak diye.. Hostgatordan da alırsın.
Bunun yanında bir dolar'a bir ay hesap açabiliyorsun hostgatorda biraz araştır istersen..
Yine de bu işler belli olmaz söylim. Dreamhost ile host eden siteler iyi iken benim sitem rezaletti.. Sonuçda orda yazılanlar doğrudur iyi optimize edilmiş ise sorun olmuyor. Dmry 'de hostgator'da çalışmışlığı vardır. Bende onun tavsiyesine uyarak geçtim zaten.. Sağolsun yardımcı olduydu. Teşekkürlerimi iletiyorum burdan Hakan'a. :)
Olmadı sende yaparsın bir önbellekleme ;)
kusura bakma eylultoprak da bu 'çalışmışlığı' derken gerçekten iş olarak mı?,yoksa siteyle uğraşmıştır o hostta mı?
Dmry 'de hostgator'da çalışmışlığı vardır.
Kendi sitesini host ettirmiştir manasında söylemek istemiştim.
Misafir kullanıcı olarak okuma şansı buldu mesajları. eylultoprak vakti zamanında önceki sunucusundan çok şikayetçiydi. Sonrasında tavsiyelerim ile hostgator'a geçiş yaptı. İlk dönemlerinde gayet memnundu, şu an memnuniyet düzeyi nedir bilemem tabi :)
Yaklaşık 1 yıl hostgator üzerinde dmry.net'i barındırdım. Sitemin hitleri değişiyor. Ortalama 5000-6000 tekil ziyaretçisi var. Ama günü geliyor 10.000 tekil görüyor. Sadece dmry.net değil, birkaç farklı siteyi de hesabımda barındırdım. Ve hiç problem yaşamadım. Ancak ben siteyi iyi optimize ettim. Farklı alanlarda önbellek çalışmaları yaptım ve CPU kullanımını azalttım. Böyle olunca sıkıntısız devam ettik. Hostgator'u bırakma nedenim ise Vital Hosting'in sponsor olarak destek olmasıdır.
Standart bloglar için dreamhost bence yeterli gelecektir. Ayrıca verdiği destek ve özellikleri de burada yazan bir çok blogger için fazla bile. FTP biraz yavaş ama yeni WordPress ile nerdeyse hiç FTP kullanımına gerek kalmıyor.
Üç ayrı yerde site barındırıyorum.
1. Kendi sunucum, ticari olarak kullanıyorum.
2. Turhost, Blog Ödülleri ve Blog Konferansı siteleri şu an orada çalışıyor, bundan sonra da orada çalışacak.
3. Dreamhost, kendi blogum ve bir çok arkadaşımın blogu burada, bugüne kadar (3 yıldan fazla oldu) hiç bir sorun yaşamadığım gibi kullanım ve özelikler açısından en iyisidir.
Birden çok sitemi dreamhost da çalıştırıyorum.
Çok memnunum. Birden çok siteniz varsa özellikle shh desteği veren bir sunucu seçmenizi öneririm. Daha önceki hosting firmalarında birçok eklenti sorunu yaşarken (Güvenlik veya bilmem ne ayarları yüzünden) (hatta mail bile gönderemediğim sunucular oldu) Dreamahost da herşey tıkır tıkır saat gibi çalışıyor. Baktınız ayarları beğenmiyorsunuz (örnek: upload limiti normalde 7mb, bunu 20mb yapmak isterseniz) kendi php.ini ve httpd.conf dosyalarınızı bile kullanabiliyorsunuz.
Eğer bir gün Dreamhost dan vazgeçersem alternatifim media temple olacaktır. Ama o günün geleceğini pek sanmıyorum. Dreamhost sıkı çalışıyor.
İngilizcesi olmayanlar napacak peki? :) Bu işi göğüsleyecek adam gibi Türk firması yok mu?
Benim Kullandığım:
http://www.rackforce.com/
Tavsiye Ettiğim: http://www.1and1.com
SarpBKS,
Benim Kullandığım:
http://www.rackforce.com/
Tavsiye Ettiğim: http://www.1and1.com
demişsin bende daha önceden 1 and 1 'ın Türk sitelerini host etmediğini duymuştum. Bununla ilgili bir tecrüben varsa veya başkalarının olduysa paylaşırsa sevinirim ayrıca, ben hostmonster kullanıyorum ve sorunsuz . pek çok sitemi tek bir alanda toplaması ve cpanelde kolay yabancı hosting paketleri faydalı bir site.. ingilizcem zayıf olduğu için site de ki arkadaşlardan rica ettim ve bana ticket açmada ve yazışmalarda yardımcı oldular sağolsunlar..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.