WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yedek Sorunu

(15 mesaj(lar))
  • 4 ay önce kalpsiz01 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. arkadaşlar ben host değişikliği için cpanelden full backup aldım daha sonra isimtescilden yeni bir host aldım ama bu şirkettede cpanel yokmuş plesk varmış yani yedekler uymazmış okadar konu felan eklemiştim emek harcamıştım siteyi nasıl eskisi gibi yapabilirim arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisiniz.

4 ay önce #
  2. Aklıma gelen; uygun bir sunucuya kurup, xml yedeği (sadece yazı, yorum, kategori) yada işinize yarayan yeni yedekler almanız..

kalpsiz01 sizinde kandiliniz mübarek olsun..

4 ay önce #
  3. saolasın kardeşim hepimizin kandili mübarek olsun.Ben biraz acamiyim bu yedek konusunda felan yani şimdi ben ne yapmalıyım tek tek anlatırsanız çok minettar kalacam şimdiden tşkler.

4 ay önce #
  4. Ben de hiç yedekle filan uğraşmadım bilemiyorum, burası size fikir verebilir..

4 ay önce #
  5. burası dediğiniz yere tıklanılmıyor ben bide wordpress.sql yedeğini almışım acaba ondamı konular felan

4 ay önce #
  6. Düzeltmiştim, evet herşey, eklenti ayarları, yazılarınız, site ayarları hepsi..

4 ay önce #
  7. şimdi diyelim ben bu wordpress.sql dbsini yükledim wpyi bidaha kurup temamı bidaha ayarlamam lazımmı

4 ay önce #
  8. Evet, o veritabanı ile normal kurulum, temayı ayarlama derken aldığınız yedeği sunucuya göndereceksiniz o kadar..

4 ay önce #
  9. domain aynıysa sorun yok kardeşim tar.gz dosyasını winrarla çıkart public_html veya www klasörünün içindekileri olduğu gibi ftpye at sonra mysql klasöründeki veritabanını import et sorun hallolmuştur ;)

4 ay önce #
  10. "sonra mysql klasöründeki veritabanını import et sorun hallolmuştur ;) "

teşekkürler ama mysql veritabanını nasıl import edecem

4 ay önce #
  11. Kontrol panelinizden (cpanel) MySQL® Databases'e girin. Sol taraftan Veritabanı'nı seçin * İçeri Aktar a tıklayın Metin dosyasının yerini seçin ve yükleyin.

4 ay önce #
  12. usta benm alan cpanel deil ples panel ondan zorlanıyorum

4 ay önce #
  13. usta benm alan cpanel deil plesk panel ondan zorlanıyorum

4 ay önce #
  14. Ben cpanelden aldığım yedeği bigdump ile plesk panele atmıştım birde onu denemenizi tavsiye ederim.

4 ay önce #
  15. Önemli olan panel değil. Sunucu sahibine mysql'e yada phpmyadmin'e nerden ulaşabilirsiniz onu sorun. Daha doğrusu sunucu sabine elinizdeki sql nasıl yükleye bileceğinizi sorun.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.