WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Devam yazısını göstermek

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Blackmare tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. arkadaşlar ekledim yazını tumunu direk cıkartıyor ve yazı uzunsa ana sayfada up uzun cıkıyor ben bunu bazı sitelerde görüyorum yazıyı bir yerden sonra kesiyor Devam linki cıkıyor ona tıklayınca yazını tumu cıkıyor bunu nasıl yaparım cevaplarınızı bekliyorum..

1 yıl önce #
  2. Yazının anasayfada çıkmasını istediğin yerden sonra <!--more--> koy...

1 yıl önce #
  3. ugokhan
    Üye

bende 2 gündür bunu arıyordum. her konuya ayrı bir sayfa yapmaya çalıştığım için üst menü anlamsızca şişiyordu. vardır bunun bir hal çaresi falan derken anında bulmuş olmam iyi oldu bunu.

1 yıl önce #
  4. olmuyor kardeş

1 yıl önce #
  5. index.php dosyasını kontrol edebilir misiniz? devam yazısının çıkması için içersinde <?php the_content(__(' devamı »'));?> olması gerekir. Sizinkinde <?php the_content(); ?> olabilir.

1 yıl önce #
  6. kardeş index.php icinde

<?php
    /* Short and sweet */
    define('WP_USE_THEMES', true);
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>

bu koddan başka kod yok..

1 yıl önce #
  7. GenaroFlores'in kastettiği temanızın index.php dosyası.

1 yıl önce #
  8. temada ise <?php the_content(__('(Read the article)')); ?> bu şekilde geciyor ama yine cıkmıyor :S

1 yıl önce #
  9. more etiketini girerken iki alternatifiniz var;

1. Zengin metin düzenleyicisi yerine, üstteki sekmelerden kod görünümünü seçerek, HTML modu ile aşağıdaki kodu girerek yapabilirsiniz;
      <!--more-->
    2. Doğrudan zengin metin düzenleyicisi üzerindeki tuşu kullanabilirsiniz;Daha fazla etiketi ile ayır

Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

1 yıl önce #
  10. Bende bu more yazısı çıkıyor ancak bunu Türkçeye nasıl çevirebilirim tema ve wp ikiside türkçe ama more olarak gözüküyor...

1 yıl önce #
  11. Temanızda ilgili yer Türkçe'ye çevrilmemiş olarak kalmış olabilir. Temanızda o ifadenin geçtiği yeri -büyük ihtimalle temanızın index.php dosyası- açıp kendiniz Türkçeleştirebilirsiniz, o kısmı.

1 yıl önce #
  12. erkan64
    Üye

arkadaşlar bu <!--more--> ekledıkmı ana sayfadakı tum menuler kayboluyor nedenı ne olabılır

1 hafta önce #
  13. Temanıza hata vardır, başka temalarda denediniz mi, temanızın orijinalinde de deneyin..

1 hafta önce #
  14. erkan64
    Üye

tsk ler haletıım
    sorun wordpress dosyasında yaptıgım değişiklikden kaynaklanmış

1 hafta önce #
  15. Ben yapamadım.. Daha kapsamlı anlatabilirmisiniz..

Editör uyarısı: Mesajınızın tamamını kalın, ben kelimesi yerine bn yazamazsınız.. Forumun en hassas olduğu konu Türkçe yazım ve imla kurallarıdır, tekrar bu tür konu - mesaj yazmayınız.. Lütfen forum ve kullanım kurallarını, yeni başlık açma kurallarını okuyunuz, okumadan yeni mesaj - konu yazmayınız, kurallara uygun olmayan konu ve mesajlarınız silinir - kilitlenir.. Mesaj düzenlendi.. [canarkadaş]

1 hafta önce #
  16. devamı butonu

1 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.