WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

wordpress güvenlik

(4 mesaj(lar))
  • 4 ay önce reterius tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. reterius
    Üye

öncelikle selamlar. Çok yankı uyandıracak bir wordpress blogu kurdum ve şu an baya bi yankı yarattı.E tabi malumunuz sitemi sevenler kadar sevmeyenler de ortaya çıktı. Benim size sormak istediğim şu. Wordpress imi full güvenliği sağlanmış bir sisteme nasıl çevirebilirim? Dediğim gibi siteme çok saldırı yapılıyor.Bununla ilgili sağlam eklentiler neler acaba ve bir sorum daha var. Acaba sitem için SSL güvenlik sistemi kurmamın sitemin güvenliğine bir faydası olurmu? Bunları çok merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler hayırlı günler

4 ay önce #
  2. Dostum benim de aynı sıkıntım var siteme çok saldırı alıyorum hatta az önce ağız dalaşına girdiğim bi çocuk bile beni tehdit eder oldu :)

benim sitem hacklendi ancak bu hack olayının sorumlusu kesinlikle wordpress değildi

host şirketimden kaynaklanan bi durumdu.

host şirketiyle açığı kapattıktan sonra bi sorun kalmdı yine saldırı aldım ama başarısız oldu

yani wordpress'den yana şuan bi açık yada hacklenme olayı olmadı

4 ay önce #
  3. bence Wordpress blogunuza ilk önce ikinci giriş panelini oluşturun.wp-admin klasörüne ulaşmak için mesela ikinci bir giriş paneli koyabilirsiniz.Şahsen ben kullanıyorum.

4 ay önce #
  4. Forumda bu konu defalarca tartşıldı, arama yapıp sorununuzu çözmeye çalışın, olmadı bulduğunuz linklerden devam edin, forum kurallarını okumadan konu/mesaj yazmayınız..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.