WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazı yazınca Wordpress iptal

(6 mesaj(lar))
  • 4 ay önce 90alper90 tarafından başlatıldı
  • 90alper90 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. 90alper90
    Üye

Merhabalar;

Dün hostum mysql update yaptı ve ne olduysa ondan sonra oldu.Wordpress 2.6 kullanıyorum.Tüm eklentileri deaktif ettim.Default tema seçili.

Admin panelinden bir yazıyı değiştirip Kaydet deyince tüm wordpress sistemi gidiyor.Hangi sayfayı açsam biraz bekliyor ve bomboş bir sayfa çıkıyor.Host aldığım firmanın ofisine gittim ve 3 saatlik bir uğraş sonucu sorun çözüldü.Çözüldüden kastım site ve tüm sayfalar problem olmadan görüntüleniyordu.Evde bir yazıyı değiştirmeyi denedim ve site yine gitti.Hangi sayfaya girerseniz girin bomboş bir ekran.Admin paneline de ulaşamıyorum.Veritabanı localden ayır bir sunucuya taşınmış.Yani bundan sonra tüm sitelerin vtleri orada olacakmış.Mysql host yerine localhost değil de hostun bana gönderdiği ve kendinin yazdığı ip yi yazıyorum.Yazıyı kaydetmeden önce o ip yazılıydı ve hiç bir sorun yoktu.Yazıyı kaydet dedikten sonra site komple gitti.Aynı mysql bilgileri ile SMF forum sistemi çalışıyor.

Yeterince bilgi verebilmişimdir umarım.

Not:İnternette araştırdığım tüm yöntemleri denememe rağmen çözemedim.Hata raporlarına bakıyorum fakat herhangi bir hata ile de karşılaşmıyorum.Tüm dosyaları tekrar atmayı da denedim.

Teşekkür ederim.

4 ay önce #
  2. Anlaşılan bir şekilde veritabanınız zarar gördü, sürüm yükseltme adımlarını ugulayarak düzeltmeyi deneyebilir olmadı; veritabanı yedeğiniz varsa geri yükleyebilirsiniz..

4 ay önce #
  3. 90alper90
    Üye

Teşekkür ederim Sayın canarkadas

Hosting sağlayıcımın ticketlere 12 saatir cevap vermemesine kızarak sıfırdan wordpress kurulumu yapacağım.Altında kalkarım umarım.

4 ay önce #
  4. 90alper90
    Üye

Sıfırdan wordpress kurdum.Hiç bir değişiklik yapmadım.Ne temayı değiştirdim ne de eklenti ekledim.Direkt olarak admin paneline girdim.Kurulunca çıkan bir deneme yazısı var bilirisiniz.İster silin ister değişitirin vs yazıyor.Panelden o yazının bir kısmını sildim ve kaydet dediğimde site komple gitti.Yine ulaşamıyorum.Yani sıfır wordpresste bile yazıyı kaydet deyince site gidiyor.Aklıma hiç bir olasılık gelmiyor.

Bir fikriniz var mı?

4 ay önce #
  5. safe mod açık yada kapalı olabilir. Hosting firmanızla irtibata geçiniz. Onlarla çözüm bulabilirsiniz. Buradan bir bilgi yada yanıt geleceğini pek sanmıyorum...

NOT:sanki bir yerde okumuştum bu tür sonuçlara nedeni safe mod neden olabilir diye. Yada tamaman kafadan da uyduruyor olabilirim..

4 ay önce #
  6. 90alper90
    Üye

Teşekkür ederim Sayın heytbecom

Host firmasına bir ulaşabilsem...

Dediğiniz olayı da soracağım.Ama adamlara ulaşamıyorum.

Önceden de safe mod açıktı şimdi de açık ama (şu kısmnı sıkıyorum) belki safe mod un safe'lik seviyesi arttılmıştır tabi öyle bir ayarı varsa.Bilemiyorum...

Sıfır wordpresste de bu olayın yaşanması çok ilginç.Yazı yazarken bazı servislere ping gönderiliyor.Acaba bunda bir sorun oluşabilir mi?

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.