Merhabalar;
Dün hostum mysql update yaptı ve ne olduysa ondan sonra oldu.Wordpress 2.6 kullanıyorum.Tüm eklentileri deaktif ettim.Default tema seçili.
Admin panelinden bir yazıyı değiştirip Kaydet deyince tüm wordpress sistemi gidiyor.Hangi sayfayı açsam biraz bekliyor ve bomboş bir sayfa çıkıyor.Host aldığım firmanın ofisine gittim ve 3 saatlik bir uğraş sonucu sorun çözüldü.Çözüldüden kastım site ve tüm sayfalar problem olmadan görüntüleniyordu.Evde bir yazıyı değiştirmeyi denedim ve site yine gitti.Hangi sayfaya girerseniz girin bomboş bir ekran.Admin paneline de ulaşamıyorum.Veritabanı localden ayır bir sunucuya taşınmış.Yani bundan sonra tüm sitelerin vtleri orada olacakmış.Mysql host yerine localhost değil de hostun bana gönderdiği ve kendinin yazdığı ip yi yazıyorum.Yazıyı kaydetmeden önce o ip yazılıydı ve hiç bir sorun yoktu.Yazıyı kaydet dedikten sonra site komple gitti.Aynı mysql bilgileri ile SMF forum sistemi çalışıyor.
Yeterince bilgi verebilmişimdir umarım.
Not:İnternette araştırdığım tüm yöntemleri denememe rağmen çözemedim.Hata raporlarına bakıyorum fakat herhangi bir hata ile de karşılaşmıyorum.Tüm dosyaları tekrar atmayı da denedim.
Teşekkür ederim.
Çözülmemiş