download eklentisi kurdum ingilizce siteden indirdim...panelde kategorileri vs. ayarladım ama anasayfada vs. kategoriler neyim hiç bişe görünmüyor...
download eklentisi kurdum ingilizce siteden indirdim...panelde kategorileri vs. ayarladım ama anasayfada vs. kategoriler neyim hiç bişe görünmüyor...
Eklentinin adresin ne?
hmmmm :D onu nerden öğrenebilirim... wordpressi ilk defa kurdum ilk defa kullanıyorum k.bakmayın biraz fazla acemi kaçabilirim =)
Kardeşim eklentiyle alakası yok sanırım senin anlatmak istediğin şu :
wordpress'i ilk defa kurdun ve admin panelinden katagorileri fln yazdın sonra da bu katagorilerin anasayfada çıkmamasından yakınıyorsun ?
eğer sorunun yukardaki gibiyse
cevap : sitendeki katagorilere herhangi bir konu atamamışın.
örn: 3 katagorimiz var " bilgisayar wordpress internet "
bilgisayar katagorisinde bir konu yazıp yayınlayınca o katagori anasayfanda gözükür nacak diğer katagorilere yazı yazmazsan o katagoriler anasayfanda gözükmez ;)
Sıradan bir kullanıcı olarak size bir tavsiye; Lütfen sorununuzu daha açık ve düzgün Türkçe ile yazınız ki doğru cevaba ulaşabilesiniz. Ayrıca gördüğüm kadarı ile ödev sitesi yapmak gibi bir hayalinizi vücuda getirmeye çalışıyorsunuz, ancak benim çocuğum olsa o üslup ile hazırlanmış bir siteden ödev konusunda yardım almasını istemem. Eğer böyle ciddi bir konuda site hazırlamak istiyorsanız bence imlâ ve dil bilgisi kurallarında daha çok dikkat etmelisiniz. :)
öncelikle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama şunu demeliyim...
ben bunu denemek için açıyorum...çevremde iyi türkçe konuşan birisi oalrak tanınırım...internette ağız yapabilirim bu sizi ilgilendirmez...eğer yardım etmek isterseniz edersiniz...yoksa eleştiriye açmadım siteyi...kusura bakmayın sert olduysa...genede teşekkür ederim hassasiyetiniz için...
arkadaşım şimdi şöyleki ben kategori oluşturdum ve dosya bilie ekledim bilgisayarımdan ama olmadı...anasayfada tık yok...admin şifremi verebilirim
kul: **********
şif: ********** eğer bi göz atarsanız çok memnun olurum... teşekkürler şimdiden
@ayz3t
Anlama sorununuz var sanırım, recnes adlı üyemiz efendice, sizin yararınıza eleştiriler getirmiş, ve uslubuda sizin gibi saygısızca değil, siz ne diye bundan alınıp;
ben bunu denemek için açıyorum...çevremde iyi türkçe konuşan birisi oalrak tanınırım...internette ağız yapabilirim bu sizi ilgilendirmez...eğer yardım etmek isterseniz edersiniz...yoksa eleştiriye açmadım siteyi...kusura bakmayın sert olduysa...genede teşekkür ederim hassasiyetiniz için...
arkadaşım şimdi şöyleki ben kategori oluşturdum ve dosya bilie ekledim bilgisayarımdan ama olmadı...anasayfada tık yok...admin şifremi verebilirim
bu alıntıladığım alakasız cevabı verdiniz, bu forumda Türkçe ve uslup çok önemlidir, bu alıntıladığım kısım sizin Türkçe ve uslup sorununuzu özetliyor, gereksiz noktalamalar, kelime hataları tam size göre, bu mudur iyi Türkçe, BİŞE ne demek?..
Ayrıca; bu tür imla ile yazılan, başlığa sorun yerine keyfi açıklama yazılan, başlık veya mesajın tümü büyük harfle yazılan mesaj ve konular silinir, tekrarında üyeliğiniz de silinir..
Lütfen forum ve yeni konu açma kurallarını tekrar okuyunuz..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.