WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfa nasıl kullanılır?

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce darkelf tarafından başlatıldı
  • darkelf tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba
    Anlamaya çalıştığım bir şey var. Simdi her turlu kullanımda sorunsuzuz çok şükür. Sayfa oluşturduk diyelim. Sadece 1 sayfa 3-5 satır birşey yazıyoruz kaliyor o şekilde. Ya ben kullanmayı bilmiyorum. Ya da çok kısır.

Mesela ben şu sekil dusunmustum:
    Kitaplar diye birsayfam olsa. Ben de bir kitap tanıtımı yazıyor olsam. Yazımı yazarken bu yazı kitap sayfasında yer alsın desem.
    Yazdıgım yazı ana sayfada degil de doğrudan kitap sayfası içinde yer alsa...

Başka ne türlü kullanacağız ki bu sayfa olayını?

1 yıl önce #
  2. Açıkcası anlattıklarınızdan yapmak isteyip de yapamadığınızın ne olduğunu anlamak biraz zor :) Biraz daha fazla detayı ya da, varsa, düşüncelerinize ilham veren örneği bizimle paylaşmanız hem size hem de bize yardımcı olabilir ;)

1 yıl önce #
  3. :) Yeterince açık yazdığımı sanmıtım ama tekrar okuyunca öyle olmadığını gördüm.

Yapmak istediğimi örnekleyeyim daha iyi anlaşılır sanıyorum.

Sitemin genel yapısına uymayan oyunlar ile ilgili bir sayfa düşünüyorum.
    Bunun için "oyunlar" adında bir sayfa açıyorum. Şimdi yapmak istediğim eklediğim oyunların ana sayfada gorunmeden "oyunlar" sayfası içinde yer alması.

Sayfa yapısını o şekilde sanıyordum. Cahilliğime verin. Bir haber girdigimde sayfa secip dogrudan orada yayınlanabilir sanıyordum. Sormak istediğim o.
    Bir bakıma ana sayfada yer almayan kategori gibi düşünülebilir. Ama daha genişi...

Not: Kategoriler arasında oyunlar var. Orada oyun haberleri yayınlıyorum. O olmasa idi forumdan ogrendigim belirli forumların ana sayfada cıkmamasını saglamak olabilirdi çözüm. Ayrıca o çözüm çok şık olmazdı...

Tesekkurler...

1 yıl önce #
  4. Şimdi daha açıklayıcı oldu, teşekkür ederiz ;)

Anladığım kadarı ile kategorilerin gizlenmesi gibi bir çözüme sıcak bakmıyorsunuz. Belki istediğiniz alt sayfa oluşturularak elde edilebiliyordur, hiç kullanmadığım için emin değilim. Ya da size yardımcı olacak bir eklenti arayabilirsiniz.

Yardımcı olamadığım için üzgünüm, belki konu hakkında tecrübesi olan diğer arkadaşlar destek olabilirler.

Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  5. Ne demek yardımcı olamamak. Aksine şu ana kadar sorduğum toplam 3 sorunun 3'une de siz ilgi gösterdiniz. Çok tesekkur ederim...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.