WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

hedefturkce.com

(6 mesaj(lar))
  • 4 ay önce kumdanadam tarafından başlatıldı
  • eLLino tarafından son cevap

Etiketler:

1. Genel olarak, yazılarda kullanılan yabancı kelimeleri gösterip bunlar için öneri sunduğum bir blog:

hedefturkce.com

Eleştiride bulunursanız memnun olurum.

4 ay önce #
  2. Anonim
    Kayıtlı değil

doğru bir iş yapıyorsun,neden çünkü bize ne ingilizceden,biz kendi dilimize sahip çıkıp kelimelerin dilimizdeki karşılıklarını kullanmalıyız.
    ha gerekli yerde ingilizce gerekiyor,bilelim tabii;ancak dilimiz yerine başka bir dile sahip çıkmayalım.

başarılar dilerim.

3 ay önce #
  3. Yabancı dil öğrenmenin yanı sıra günümüzde anadilimizin yerine özenti halini almış bir şekilde yabancı sözcükler kullanmak gibi bir durum var. Tüm bunlara karşı duruşunuzla doğru yolda olduğunuza inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. :)

2 ay önce #
  4. Ibrahim CAKICI
    Üye

Belirlemiş olduğun içerik gerçekten çok hoş. Türkçemizi el üstünde tutmamız gerekli. Yalnız wordpress teman sanki çok sade gibi geldi bana.

2 ay önce #
  5. üzerinde durduğunuz konu çok başarılı ve yerinde. Kendi siteme link ekleyeceğim.

2 ay önce #
  6. arkadaşım. çok basit olacak ama. forumların hızlı cevap köşelerine yada yeni konu açma bölümlerine göre. minicik hatırlatma bannerları hazırlasan ? bunuda bizler eklesek sitemize. şuanda forum'um yok sitemde ancak forum aktif olduğunda eklerim ben kimse eklemesede. belirli boyutlarda. herkez değil herkes gibi ufak hatırlatmalar ? hıı olmazmı ?

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.