WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Anasayfada Kategoriler Yok.

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce fuzbing tarafından başlatıldı
  • Lone tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar anasayfada 1 tane kategori war görünen güvenlik diye admin panelde varsayılan olarak görünüyor ama onu ben açmadım :S şimdi o kalsın ama bir kaç tane daha aç diyorum açıyor bu seferde onlar anasayfada görünmüyor :( nedendir :(

1 yıl önce #
  2. Bu konu daha önce tartışıldı, eğer forumda arama yaparsanız çözüme ulaşabilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. O kategoride yazı olmayınca gözükmüyor

Bence saçma niye böyle yapmışlar.Ben bulamadım göstermenin yolunu

1 yıl önce #
  4. burayı açıklandığı kadarıyla hide_empty tagı bu iş için kullanılabilir. kategorileri göstermek için kullanılan komuta hide_empty=0 da ilave ederseniz içeriği boş olanlar da listelenecektir. örneğin şöyle bir kod işinizi görebilir;
    <?php wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=1&hierarchical=0&hide_empty=0'); ?>

1 yıl önce #
  5. <?php wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=1&hierarchical=0&hide_empty=0'); ?>

peki bu kodu nereye yazıyoruz ? hangi dosyanın içine yada admin sayfasında nereye. açıklarsanız sevinirim

1 ay önce #
  6. Tema dosyanızda nerde görünmesini istiyorsanız orda. Sidebar.php index.php footer.php vs vs gibi uygun yerlerde..

1 ay önce #
  7. Biraz daha açıklayıcı olun arkadaşlar wp ye yeni başlayan biri template editlemeyi bilmeyen biri nerden bulsun bu kodu nereye yapıştıracağını

eylultoprak'ın da dediği gibi ya sidebar ya index yada footer aama hangisi aramaya kalksan içinden çıkman imkansız çünkü nereye yapıştıracağını bulsan neresine yapıştıracağını zor bulursun

wp ye daha bu gün başladım ; başlamaz olaydım :D
    Neyse uzun lafın kısası üstte verilen kod SİDEBAR.PHP şablonunda altta vereceğim koodn altına yerleştirilecektir.

<?php wp_list_categories('show_count=1&title_li=<h2>Kategoriler</h2>'); ?>

bu kodun altına yerleştirilecek şu andada biraz sorunlu düzelte bilirsem tekrar yazarım .

3 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.