WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yeni yazı eklerken hata

(2 mesaj(lar))
  • 3 ay önce akrostis tarafından başlatıldı
  • recnes tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Yeni yazı yayınalrken, yayımla denildiğinde sayfa dönüp, http://www.mutfaksirlari.com/wp-admin/post.php bu sayfada beyaz olarak kalıyor. ileri dediğim de yönet sayfasıne geri geliyor ve yazı yayınlanmış oluyor ama içinde bazı eksik verileri oluyor. seo eklentisi için another seo pack eklentisi içine yazılan desciptions ve keywordsler olmuyor mesela ve 2.6 ile birlikte gelen özlelik olarak özel alanlara eklenen descriptions ve keyworleri özel alanlar bölümünde yazmıyor. çzöüm olarak wp-includes klasörünü silip yenidenkopyaladım. çünkü post.php orda diye. bazı eklentileri kapatıp denedim bana mısın demedi. Bu sorun sizce nede kaynaklana bilir. Yaşayan ve çözün arkadaşar va rmı. Teşekkürler.

3 ay önce #
  2. Benzer sorunu ben de yaşıyorum. 2.6 kurduğumdan beri var bu problem. şöyle ki;

Yazı yazdığımda, yazım bittikten sonra, yayınla dediğimde bana da link bulunamadı gibi bir hata veriyor.sonra taslaklara gidip bakıyorum yazı duruyor orada. Onu açıyorum, ve Akrostiş'in dediği gibi etiketleri seo alanlarını falan doldurup yayınla dediğimde ancak yayınlanıyor.

Cevap bulan olursa çok sevineceğim.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.