Açtığım ve çöpe giden konum :
Arkadaşlar benim bir film izleme sitem var.içerik ekleyince normalde tüm bilgiler çıkıyor alt alta ana sayfada işte afiş,izleme ekranı,açıklamalar,oyuncular falan.Ben sadece film ismi ve afişinin çıkmasını , ona tıklayınca bu sayfanın (tüm bilgilerin olduğu)gelmesini istiyorum.Ne yapabilirim acaba ?yardımlarınız için teşekkürler.
moderator uyarısı :
Forum kurallarını okuyun. Forum da soru sormadan önce nasıl başlık açmanız gerektiği hakkında önerileri okuyun. Forumda Sıkça Sorulan Sorular kısmına bakın. Araştırma yapmadan konu açmayın [heytbecom]
Sıkça sorulan sorularda bulamadım , arama özelliğini kullanarak da bu tarz bir soruyu nasıl bulacağımı bilmiyorum siz anahtar kelimeleri söylerseniz bundan sonraki sorunlarımda sizleri rahatsız etmem.Konu başlığını seçerken mümkün olduğu kadar açık olmasını istedim ama uzun gördüyseniz editleyip uygun gördüğünüz başlığı koyabilirdiniz.Şimdiye kadar türlü türlü sistemin destek forumunda bulundum , en saygın forumlarda yüzlerce mesaj yazdım,kendi forumumda da 2 sene adminlik yaptım ama böyle bir yönetim anlayışı görmedim (tüm yönetimi değil bu konulara hemen kilit vurma zihniyetinde olan arkadaşları) .Sadece bu mesaj için değil genel olarak konulara yaklaşım bu. Araştırma yapmama rağmen bulamadım ,belki de gözümden kaçtı ama tavır bu mu olmalı eğer çok sorulan birşey ve cevabı belli bir yerdeyse bu uyarıyı yapıştırıp konuyu kilitleyeceğinize oranın linkini verebilirsiniz , kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Bu bu kadar zor mu ? en uyduruk forumdan en saygınına kadar mantık budur , yoksa yanlış mı düşünüyorum ? .Umarım bunu da kilitleyip çöpe göndermezsiniz.Sorum hala güncelliğini koruyor ,yönetimle ilgili rahatsızlığımı da dile getirmek istedim.En azından cevap verirseniz açıklığa kavuşmuş olur konu.
Teşekkürler.
Destek sorusu değil