WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Altsayfalarda Kalıcı Bağlantı Şekli

(5 mesaj(lar))
  • 3 ay önce darcrc tarafından başlatıldı
  • darcrc tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. darcrc
    Üye

Kalıcı bağlantıları aktif ettiğimde alt sayfaların yapısı page-name/subpage-name şeklinde oluyor fakat bu şekilde çok uzun urller ile karşılaştığım için bunu sadece subpage-name şeklinde yapmak istiyorum.

Araştırdım fakat bulamadım. Demek istediğim ben düzenlerken ve sayfaları gösterirken rahat olsun diye subpage olsun istiyorum fakat normal page yapısında görünsün istiyorum.

Var mıdır bunun bir yolu?

Teşekkürler

3 ay önce #
  2. Burada bulunan Permalink Redirect kayıp linkler içindi ama, etkinleştirip alt sayfa uzantılarına bir bakarmısın..

3 ay önce #
  3. darcrc
    Üye

denedim hiç farketmiyor. Ana sayfanın adı hala urlde görülüyor. Bütün urlleri tek tek düzenleyebildiğimiz bir seo plugini vardı sanırım o geldi aklıma ama hatırlamıyorum tamolarak son çare onu bulup elle tek tek değiştireceğim urlleri. Tabi başka çözüm bilen varsa çok iyi olur.

3 ay önce #
  4. Bu WP Links Tools eklentisi olabilir mi?..

Düzenleme:

All in one seo pack eklentisinde benzer bir özellik var ama alt sayfaları nasıl etkiler bilemiyorum..

3 ay önce #
  5. darcrc
    Üye

olmadı yapamadım. All in one seo pack de yapamıyor bu işi sanırım. Urlleri tek tek elimle değiştirebileceğim bir eklenti lazım olcak ama bulamıyorum.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.