WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

farc aşiv eklentisinde katagori yazılarını listeleme

(9 mesaj(lar))
  • 3 ay önce gevv tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Sağolsun Canarkadaş abimiz sayesinde haberdar olduğum kullandığım bir eklenti fakat listelemeyi yayınlanan yazılara göre karışık yapıyor acaba kategorilerin yazılarını listelemek mümkünmüdür ?

eklenti burada

3 ay önce #
  2. :)

3 ay önce #
  3. eylultoprak bu yan menü için widget ben sayfa olarak görüntülemek istiyorum arşiv sayfasında aylara göre arşiv değilde kategori arşivi görünecek

3 ay önce #
  4. Buradaki SmartArchives ve burada bulunan Category archive indexing eklentisi bu işlemi yapıyor sanırım, ayrıca burada da benzer bir kod ile çözümü var..

3 ay önce #
  5. Teşekkürler Abi fakat hiç biri işe yaramadı farklı eklentilerde buldum hiç biri çalışmadı :)

3 ay önce #
  6. Yakup Gövler Hocamız sayesinde eklentisiz sayfa şablonu ile sorun çözüldü arsiv.php yeni sayfa oluşturup verdiğim sayfa şablonunu şeçerseniz kategori başlıkları altında ilgili yazıları listeleniyor div kodlarını temanıza göre düzenlemeyi unutmayın daha fazla detay için buraya bakabilirsiniz

2 ay önce #
  7. Yeni bir Takıntı başladı :) google derki :

Kullanıcılarınıza sitenizin önemli kısımlarına işaret eden bağlantılara sahip bir site haritası sunun. 100'ün üzerinde bağlantı içeriyorsa site haritasını ayrı sayfalara bölebilirsiniz.

gerci arşiv sayfamız site haritası değil ama yüzlerce yazının linki var acaba sayfa şablonu ile oluşturduğumuz arşiv sayfasını bölebilirmiyiz ?

1 ay önce #
  8. Tek kategorinin yazılarını listeleseydik kolaydı kod içerisindeki -1 yerine 100 yazılırdı, yüzer yüzer sayfalanırdı. Ancak senin yönteminde bunu otomatik yapamayız. Sanırım sistemi değiştirmemiz gerekecek. query_posts fonksiyonunu incelediğimde yazıları kategorilerine göre sıralayabileceğimizi farkettim. Bu şekilde tek bir loop içerisinde yazıları kategorilere belki ayırabiliriz. Kategori başlıklarını yazdırabilirsek bahsettiğin işlemi otomatikleştirebiliriz belki. Biraz daha inceleyelim bakalım.

1 ay önce #
  9. Anladım Abi beklerim bende araştırayım

birde aynı mesajdan iki adet göndermişim ilk mesajda bb.post.php bulunamadı hatası verdi forum meğer mesaj gitmiş

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.