WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Wp kurmak

(4 mesaj(lar))
  • 3 ay önce ferop tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Öncelikle var olan bir konuyu açtıysam yöneticilerden özür dilerim; ama sorunum cevabını bulamadığım için açmak zorunda kaldım bu konuyu.
    Sorunum şu ki; WP ile kendime bir blog açmak istiyorum, temamı buldu, kendimce özgünleştirdim, domain name'mimi aldım (www.ferop.com)ama bir host alıp denemeden önce bedava bir host'ta (www.000webhost.com gibi) deneme yapmak istiyorum. Yani WP bir hosta nasıl kurulu, NS, DNS vs. gibi konularda ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız çok sevirim arkadaşlar. Başta da söylediğim gibi eğer forumda cevabı olan bir konu açtıysam özür diliyorum ve editler beni oralara yönlendirlerse sevinirim. Teşekkürler...

3 ay önce #
  2. Öncelikle aynı şeyleri 10'dan farklı başlık altına açmanızı yersiz. Bir konuyu demin bile 5 tane farklı başlık ile belirttiniz. Demekki bunu bilerek yaptınız.

Önce Sık Sorulan sorular kısmına bakmayı aklınıza getirin. Aynı soruyu tekrar yayımlarsanız üyeliğinizi iptal ederim.

Bunun dışında hiç bir panel vs vs gibi bilgiler olmadan size ns dns nedir nasıl bahsedelim. Zaten bu forumda bunları bahsedemeyiz. Host aldığınız yer size biraz olsun yardım edecekdir. İyi bir yerden alırsanız eğer. Bunun dışında google gibi bir arama motorunda öğrenmek istediklerinizi yazarsanız daha iyi olur. Wordpress kurmak için hem local hemde sunucuya yönelik anlatımlar Sık Sorulan Sorular kısmında var.

3 ay önce #
  3. Çok özürdilerim ama dünden beri ben bu konuyu açmaya çalışıyordum. Yazacaklarımı yazıyordum sonra gönder botonuna tıklıyordum ve sürekli sayfaya ulaşılamadı tarzında bir mesaj alıyordum. Konunun açılıp açılmadığını da kontrol etmeyi akıl etmediğim için böyle bir karışlık olmuş. Cidden çok özür dilerim amacım karışıklık çıkarmak değildi. Bu internet beni sevmiyor mu ne???

3 ay önce #
  4. Ferop daha yeni üye olduğun forumda editörlerin işlevlerini ne çabuk farkettin, çözüm yerine ne diye link verilmesini istedin, ne tesadüf wpcik de bu konuyu işlemiş, gelmiş sitesine link vermiş (daha önce açtığın silinen konuya)..

wpci, wpcix, wpcii, memaev, memaevv, ferop ve cacala aynı kişi, en azından ruh yedizi oldukları için yazdıkları mesajlar ve açtıkları konular tarafımdan silinecektir..

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.