WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

içe aktar HATASI-Fatal Error--

(8 mesaj(lar))
  • 3 ay önce canavartepe tarafından başlatıldı
  • canavartepe tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Arkadaşlar elimde bir kaç yazı yedeği var...Xml formatında onları içeri aktarcaktım ancak içe aktar kısmında şu hata karşıma çıktı

İçe Aktar
    Eğer başka bir sistemde yazı ya da yorumlarınız varsa, WordPress onları şimdiki blogunuza aktarabilir. Başlamak için, aktarılacak sistemi aşağıdan seçin:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /DISK5/WWW/komixin.com/www/wp-admin/import/wordpress.php on line 173

yardımlarınızı Bekliorum...Bu hata En SOn çıkan 2.6 sürümünde oldu...

3 ay önce #
  2. Sunucu windows ise farklı linux ise htacces dosyası ile yapabilirsiniz. Eğer forumdaki arama sonuç vermez ise google'da arama yapın.

3 ay önce #
  3. mrb eylul yine bi problemle birlikteyiz...
    Boş durmadım cevap almadan önce sorunu google ve burda aradım...burdaki nerdeyse Allowed memory size ile ilgili tüm yazılara baktım...
    Ancak Php free host kullanıyorum..."Pipni.cz" ve hostumyn WWW sekmesi haricinde erişime yetkim olmadığı için php.ini dosyasını bulamadım ne yapmam gerek acaba....

3 ay önce #
  4. Bir txt dosyası oluşturup adını htaccess.txt yap. İçine php_value memory_limit 24M yada 24M yerine daha büyük birşey ver. Sunucundaki kök dizine bu dosyayı gönder. Sunucudaki adını .htaccess olarak değiştir. Yada sunucuyu aldığın yerin forumlarına yada yardım masasına başvurmanız daha gönülden olacakdır.

Bir çözüm daha geldi aklıma wp-config.php dosyasına define satırlarının altına

define('WP_MEMORY_LIMIT', '32M'); Değerini eklemeyi deneyebilirsin. 32M temsilidir kendine göre bir değer verebilirsin.

3 ay önce #
  5. Dediklerini Yaptım..Ancak aynı hatayı alıyorum...Benim kesinlikle sanırım php.ini de bi değişiklik yapmam gerek...Ancak onada erişimim yok...Server adminlerine mail attım...Pay,Hosting Plan Change,,,,Değiştir imasında bulunuyorlar..öteki bir yöneticide güncelleme yapıldı dedi..İlk önce yanlışşlıkla değeri 16 mb vermişim...Bi daha mail attım 32 olması gerekli diye...Şimdi Cevap bekliyorum...Onlardan

3 ay önce #
  6. Adamlar Free Hostların Support desteği bulunmuyor diyor...Mailler karşılıksız çıktı ....dediğin Yöntemleride uyguluyorum ama sonuç aynı....Kafayı yemek üzereyim....

3 ay önce #
  7. servettetik
    Üye

En güncel sürümlerde bu hatayı pek vermiyordu ama Hostun sunucunun php'ye ayrılan limiti artırması gerekiyor.Senin elinde olmayan bi olay yani.Eğer ücretli hosting olsaydı bunu bildirdiğin zaman düzeltebilirlerdi ama şimdi ne olur bilmiyorum.
    Kolay gelsin.

3 ay önce #
  8. Sorunu Mecburen Host değiştirerek çözdüm...

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.