WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Wp yi hosta kurma

(4 mesaj(lar))
  • 3 ay önce ferop tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Öncelikle var olan bir konuyu açtıysam yöneticilerden özür dilerim; ama sorunum cevabını bulamadığım için açmak zorunda kaldım bu konuyu.
    Sorunum şu ki; WP ile kendime bir blog açmak istiyorum, temamı buldu, kendimce özgünleştirdim, domain name'mimi aldım (www.ferop.com)ama bir host alıp denemeden önce bedava bir host'ta (www.000webhost.com gibi) deneme yapmak istiyorum. Yani WP bir hosta nasıl kurulu, NS, DNS vs. gibi konularda ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız çok sevirim arkadaşlar. Başta da söylediğim gibi eğer forumda cevabı olan bir konu açtıysam özür diliyorum ve editler beni oralara yönlendirlerse sevinirim. Teşekkürler...

3 ay önce #
  2. Şimdi ben alan adımı turknet'ten aldığımda park etme falan olayını yaptım. Baktım onların NS leri ns1.turknet.com vs. idi. Daha sonra www.00webhost.com'un NS'leriyle (ns01.00webhost.com) değiştirdim. Turknetin NS si kayıtlı olduğunda browser'a www.ferop.com yazdığımda turknetin park sayfası geliyordu. Ama 00webhost'unkiyle değiştirdiğim de sayfa açılmıyor. Anladığım kadarıyla sorun 00webhost'ta ama sorun nedir onu çözemedim.

Bu arada 00webhost'da database yarattım, daha sonra Filezilla programıyla ftp üzerinden programları atmaya çalıştım fakat ftp bağlanmadı. ftp host name, kullanıcı adı, şifre yi falan girdim ama olmadı. Bununla ilgili de yardım ederseniz sevinirim...

3 ay önce #
  3. Sorunun ne olduğu daha rahat anlaşılması için resimlerle de destekledim.
    Anlayamadığım bir şekilde resimleri buraya atamadığım için http://picasaweb.google.com/ferhat.sis/BaLKsZAlbM bu adrese attım.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.