WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Yan menüde aşağı-yukarı kayan haber eklentisi

(25 mesaj(lar))
  • 2 yıl önce TinBala tarafından başlatıldı
  • ceyhunaksan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar, Yan menüde aşağı-ykarı kayan haber eklentisi var mı? Lütfen böyle bi eklenti varsa yazarsınız sevinirim. Teşekkürler!

2 yıl önce #
  2. haber derken kendi sitendeki yazılarmı yoksa,herhangi bir haber sitesinin haberlerimi..

2 yıl önce #
  3. kendi koydugum ekstra bir küçücük duyuru haberini kast etmiştim

2 yıl önce #
  4. Kirkk
    Üye

Valla bende böyle birşey arıyorum, şöyle bir şey buldum (tıklayınız)

Bunu deneyip en kısa zamanda buraya yazacağım...

2 yıl önce #
  5. Kirkk
    Üye

Bu eklenti sadece sayfa üzerinde kodu nereye eklerseniz, orada "eklenti kontrol panelinde belirlediğiniz metini" yazıyor.

Oysa ki ben sitemde şöyle birşey yapmak istiyorum. "Duyurular" diye bir kategorim var, bu kategoride olan yazı başlıklarının kayan-haber şeklinde geçmesi ve üstlerine tıklandıklarında o yazıya gitmesi şeklinde...

Aslında yapılabilir birşey, Duyurular kategorisene ait son 5 başlığı çek...

Kodlara bakacağım eğer yapabilirsem buraya eklerim...

Teşekkürler

2 yıl önce #
  6. evet kirikk böyle bir eklenti lazım bana da arayıştayım bakalım bulursak paylaşalım

2 yıl önce #
  7. dynamicdrive sitesini ziyaret ediniz.... hepsi javascript ile yazılmıştır.
    * siz sadece o içerikten neler geçebilir o kodları ekleyeceksiniz..
    (ben bir tanesini yaptım belirlenen kategorideki son 10 haber 3 sn aralıklarl gösteriliyor..)

2 yıl önce #
  8. Kirkk
    Üye

heybetcom

Kullandığın haber scripti çok kullanışlı ve yararlı bir script, burada bizimle paylaşır mısın ?

Teşekkürler

2 yıl önce #
  9. Arkadaslar bana nereden inreceğim kodu verirseniz sevinirim

2 yıl önce #
  10. ibrahim
    Üye

Heytbecom, verdiğiniz adresteki harika işleri inceledim. Bu, wordprese uyglayabilirsek, biz kullanıcılara tasarım ve sitelerimizin işlevselliği açısında kesinlikle yeni kapılar açabilecektir. Fakat kodları incelememe rağmen wordpress tabanıma nasıl uygulayacağım (örneğin Featured Content Slider adlı çalışma, nasıl eklenir ve istediğimiz kategorinin yazılarından bölümlerin görünmesi nasıl sağlanır)konusunda fikir edinemedim. Bu konuda açık bir şekilde yazarak bize önayak olursanız size minnettar kalacağız.

2 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.