WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Yan menüde aşağı-yukarı kayan haber eklentisi

(25 posts)
  • Started 3 years ago by TinBala
  • Latest reply from ceyhunaksan
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. bozkurt18
    Member

teşekkürler heytbecom. peki sana fikiratolyesindeki şunları sorsam cevaplarını verebilirmisin.

- Bu yazıyı yazdır
    - Arkadaşına yolla
    - Yazının devamı ve yazıyı gizle
    - Yorumları okurken alta doğru uzuyor

Şimdilik gözüme çarpan bunlar. Nasıl yaparız bunları.

Posted 3 years ago #
  2. heytbecom
    WordPress Türkiye

- wp-printeklentisi
    - wp-email eklentisi
    - ajax kullanılarakta yapılabilir. dhtmlgoogdies'e bakabilirsin. ama bunların hepsi javascript ile yapılmış gözüküyor. hem Yazının devamı hemde yorumlar...

benim tahminlerim bunlar...

Posted 3 years ago #
  3. bozkurt18
    Member

teşekkürler heytbecom.
    print eklentisini yaptım fakat mail eklentisinde hatalar veriyor. tekrar deneyerek buraya hatanın ne olduğunu yazarım.

Posted 3 years ago #
  4. vasati45cop
    Member

alt tarafı bir adet kayan haber için... wp - marquee eklentisini indirdim, sanırım... bu eklenti "wp 2.0" için ya da yamuluyorum... ben wp 2.1.3 kullanıyorum.

"fatal error: Cannot redeclare wpmarqueewp_options_page() (previously declared in /home/www/volkan/www.sozlukhaberleri.com/public_html/wp-content/plugins/wp-marquee.php:37) in /home/www/volkan/www.sozlukhaberleri.com/public_html/wp-content/plugins/wp-marquee.php on line 211"

bu ne hatasıdır... bu site işi hakikaten zor...

yazı yazmak daha kolay... kodlarla uğraşmak hakıkaten zor... ama çok şey öğrendim(!) o da ayrı mesele:)

wp türkiye ekibine şimdiden teşekkürler...

çok şey yazılmış bu forum başlığı altına... ama bizim gibi acemi adamlar için değil... aralarında gizli bir dil var... biz ancak tarzanca kıvamında anlıyoruz o dili...

ancak, benim gibi bir şey bilmeyen insanlar içn "wp" bize göre... biraz uğraşmak gerekiyor...

sıfırdan böyle bir site yarattım bunun için dahi ayrıca teşekkür ederim..
    http://www.sozlukhaberleri.com

Posted 3 years ago #
  5. ceyhunaksan
    Member

Wp-Kayan Haber Eklentisi sanırım bu konuda kullanılabilir.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.