WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Hangi Eklentileri Kurmalıyım ?

(5 mesaj(lar))
  • 3 ay önce AfetResaN tarafından başlatıldı
  • kardanadam04156009 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. AfetResaN
    Üye

Merhaba.
    Wordpress kurmayı düşünüyorum.Kuracağım blogun kullanışlı ve güvenilir olması için hangi eklentileri kurmalıyım ?
    Güvenilir olması derken kastettiğim güvenlik açıklarını kapatmam için ne gibi modüller ve ne gibi düzenlemeler yapmalıyım demek istedim...

Şimdiden teşekkürler.

3 ay önce #
  2. AfetResaN
    Üye

Teşekkürler.Verdiğin link ile güvenlik için aradıklarımı buldum.Peki site gelişmesi için hangi eklentileri kullanmalıyım ?
    bunu paylaş vs. bide ben kendi hostuma video upload etmek istiyorum aynı zamanda başka video sitelerindeki videoları endi sitemde paylaşmak istiyorum.Bunu yapabileceğim bir eklenti varmı ?

3 ay önce #
  3. AfetResan mesajınızın tümünü kalın olarak yazmamanız gerektiği forum kurallarında belirtilmiştir, mesajınızı düzenledim lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Forum/eklentiler alanında sabit duran 317 eklenti başlığından size uygun eklentileri siz bulmalısınız, ayrıca Türkeçeleştirme ve eklentiler forumlarında da inceleme yapın..

3 ay önce #
  4. wp-video eklentisini kullanabilirsin o dediğin şey için. Ayrıca forumda sabit başlık olarak duran "400 açıklamalı eklenti" bölümünü okursan orda bütüüün eklentiler mevcut..seç beğen kur.kolaylıklar dilerim...

3 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.