WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

ENTER boşluk vermiyor

(20 mesaj(lar))
  • 3 ay önce radyobiz tarafından başlatıldı
  • radyobiz tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. radyobiz
    Üye

Merhaba,

yeni bir post yaparken enter ile boşluk veremiyorum. Örneğin,

"bu bir deneme mesajıdır.

arada bir boşluk kalmalı.

bu sefer 2 boşluk bıraktım."

post penceresine bu şekilde yazdığımda sitede bu yazı şu şekilde görünüyor,

"bu bir deneme mesajıdır.
    arada bir boşluk kalmalı.
    bu sefer 2 boşluk bıraktım."

Daha önce kullandığım theme'de böyle bir sorun yok. Bu sorun theme'den mi kaynaklanıyor? Başka theme'ye geçme şansım yok çünkü $51 verip aldığım bir theme. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Saygılarımla,

3 ay önce #
  2. Temadan kaynaklanıyor da olabilir. Html de de yazmış olabilirsin. Site nedir?

3 ay önce #
  3. radyobiz
    Üye

html 'de yazmadım ancak html'de yazmayı da denedim yine aynı sorun var. bu sorun nereden kaynaklanıyorsa yardımcı olacak birileri var mıdır acaba?

3 ay önce #
  4. 51 dolar verdiysen neden burada çözüm arıyorsunuz. Aldığınız yere başvurmanız en mantıklısı? Artık tüm paralı temaların Destek forumlerı veya tema yazırının sıkça sorulan sorular bölümleri mevcut...

3 ay önce #
  5. radyobiz
    Üye

templatemonster'dan aldim. sadece wordpress vermiyorlar. ayrica onlar da baskalarinin temalarini satiyorlar. destek vermiyorlar. konu ile ilgili cevap yazabilecek birisi var mi acaba?

3 ay önce #
  6. Sizin sorununuz bende de oluyor (Eskiden) yazarken kod sekmesine geçip elle ayrıştırıp kod sekmesinden çıkmadan öyle kaydediyorum sorun halloluyor du, düzenleme sırasında ise görsel sekmesinde ayrıştırma yapıp öyle kaydediyorum sorun kalmıyor du.

Buraya
    ve buraya bakınız bir de son olarak wp-includes klasörünüzü tekrar tekrar yükleyiniz..

3 ay önce #
  7. radyobiz destek vermiyorlar? hemde template monster ?

Support: http://www.templatemonster.com/support.php
    Live Support Chat
    Online Help Center
    Frequently Asked Questions
    Ticket System

evet gerçekten destek vermiyorlar. İsterseniz toplu iğne satın alın destek vermek zorundadır.

NOT: Neden satır atlamadığını temanızı görmeden, websiteadresinizden bamadan tahmini olarakta söyleme şansımız yok. Ayrıca Birde Lisans dosyasınıda görmekte yarar var...

3 ay önce #
  8. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Belki de tarayıcıdandır. Sorunun temadan olduğundan emin misin? Temayı yükle test edelim diyecem de olmayacak şimdi. :)
    Temanın style.css dosyasında p span etiketleri varsa onların değerlerini yazabilirsen sorun temadaysa belli olur. Temanın adı ne? Sitenin adresi ne? Nereden test edebiliriz?

3 ay önce #
  9. Ya bu sorun bendede var.O kadar can sıkıcı birşey ki.

Wp de sevmediğim tek ve en büyük özellik bu.tinymce advantage eklentisini bile denedim sorun çözülmedi gene aynı gene aynı 2 kez enter yaptığımda bile düzgün olmuyor hep 2 satır atlıyor 1 kez ya da 2 kez enter fayda etmiyor nedense

Kesin bir çözüm yolu yokmu bu işin?

Her yazıda
    mi ekleyeceğiz

3 ay önce #
  10. wp-content\uploads\js_cache

Bu yolu bulup js_cache klasörünü silin birde böyle deneyin.

3 ay önce #
  11. Bende wp-content\uploads\js_cache diye bir yol yok eylultoprak

Acaba sadece bende mi yok :/

3 ay önce #
  12. kod bölümünde </br></br> koyarak deneyiniz.

3 ay önce #
  13. Yahu her yazıda br br koymak için mi wp kurdum ben.

Bu ne kadar zaman kaybettirir.

Gerçekten düzgün bir çözümü yoksa br br ile uğraşamam ben başka sisteme geçecem.

Sinir oldum

3 ay önce #
  14. hackstein

Yazdığımı tekrar ediyorum ve bir kez daha yazmayacağımı bildiririm. Wordpress kullanmak istemiyorsanız kullanmayınız. Zorla bir şey yaptırmıyoruz size.

NOT: Neden satır atlamadığını temanızı görmeden, websiteadresinizden bakmadan tahmini olarakta söyleme şansımız yok.

3 ay önce #
  15. @hackstein sanki biri size wordpress'i parayla sattı da tehdit ediyorsunuz sırııııtt Gönlünüz nasıl isterse

Ayrıca temanızın sitil dosyasında line-height: 180%; Biraz kısaltırsanız sorun çözülür gibi geliyor bana profil adresindeki temayı baz alarak konuşuyorum.

3 ay önce #
  16. Neden 2 editörde böyle sinirlenmiş.Ben tehtid falan etmiyorum ki.

Bu sorundan hoşlanmadığımı,eğer düzgün bir çözümü yoksa başka sisteme geçmek zorunda olduğumu söylüyorum.Yani son çare olduğunu belirtiyorum.Bundan bu kadar sinirlenecek birşey yok ki.

Size çözün şu sorunu yoksa başka sisteme geçecem demiyorum.

Neyse şuana kadar belki 15 tema kullanmışımdır.Hepsinde aynı sorun var.

3 ay önce #
  17. Tehdit etsenizdebir şey değişmezki. Bizim sinirlendiğimizi yazılarımızdan nasıl anlayabiliryosunuz. SCümlemizin sonuna sinirlendik mi yazmamız lazım.

- Biz sizden bilgi istiyoruz, siz bizimle laf yarıştırıyorsunuz. Soruna neden cevap bulunamıyor apaçık ortada...

3 ay önce #
  18. Tema değiştirmek yerine bir de Wordpress'i yeniden kurmayı deneyin. Belki sorun dosyaların birinde?

2 ay önce #
  19. Enter bendede boşluk vermiyor, canımız sağolsun :) Birazdan değerli editörlerimizin tavsiyelerini deniyeceğim fakat daha önceden sorunlu temanın adresini belirteyim.

http://www.reactionproject.com/

Not. Tema üzerindeki çalışmam devam ediyor. C# .net ile yazdıgımız içerik yönetiminden Wordpress'e geçtim. Orda Acceess veritabanı kullanıyorum ve Mysql 'e aktardım içeriği sorun bundanmı kaynaklı tam olarak kestiremiyorum.

2 ay önce #
  20. radyobiz
    Üye

Temam kesinlikle lisanslidir kimseye temamin lisansini gostermek zorunda degilim bu 1.

2.'si benim temada hic satir atlamiyordu destek hattindan o sorunu cozdum ama su anda 10 kere de enter'a bassam tek satir atliyor. bu sorun ise wordpress'den kaynaklaniyor. yabanci forumlarda bu konuda cok fazla mesaj yazilmis ve wordpress'in ozelliklerinden biri olarak gosterilmis. Kisacasi hangi temayi kullanirsaniz kullanin 10 kere'de enter'a bassaniz en fazla su sekilde gorunecek yaziniz..

blah blah blah blah
    (burada 10 kere enter'a basmayi deneyin)
    blah blah blah

Saygilar,

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.