WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Lütfen.. daha duyarlı olalim.

(2 mesaj(lar))
  • 3 ay önce Lainn tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Lainn
    Üye

sorumlu arkadaşların ,yorumlarına bakıyorum. hepsi buraya bak şuraya bak diyor. verdiğiniz linklerdeki bilgilerin cogu yabancı dilde, dahası php.!!
    ben bu kadar bilgiyle kendimde cözerim zaten olayları.
    inanın buraya msj yazan arkadasların coğu o arama kısmında sorunlarını aradıktan sonra buraya yardımcı olabilmeniz için yazıyorlar.
    lütfen.. biraz daha acıklayıcı bilgi.. lütfen..
    -oraya baksaydın görürdün..
    -bu sekilde forumda arat.
    - bu kelimelere bak..
    gibi cümleler hos durmuyor.

3 ay önce #
  2. Ahh lainn Rıza ahh 3 günlük seyisliğin (üyeliğin) var, bize at binmeyi öğretmeye çalışıyorsun, hem de mesajına yanıt alamadığın için..

Bu forumun en büyük özelliği; Wordpress ile site kuranlar buraya gelir sorununu çözer ve (veya çözemez) gider, sonra bir sorunu daha olur yine gelir yine aynısı olur, bir süreliğine yine gider, bu aynılık devam eder, bu arada bu kişiler bir şeyler öğrenmiş olur, ara ara yine foruma uğrarlar bir iki yanıt da verirler, bir şeyler öğendiklerini de duyururlar, ama gel velakin devamlılık zor zenaattir, ulaain bende bu foruma katkı vereyim demez yine kaybolurlar, nihai cümle; burada cevapdı, sorun çözmeydi, her şey editörlerden beklenir..

Editörlerde aynı sorulara aynı cevapları vermekden son 1 yıldır bıkmış bulunmaktalar, senin dediğin gibi daha önce de işlenen konunun linki vermekte veya arayın demektedirler, forum mantığıda budur, aynı konu varsa üzerinden gidilir ki hem datay elde edilir, hem forum kirliliği olmaz, hemde böylece ilgili konuya kolay erişim sağlanır..

Offf uzatmaya gerek yok, hem İngilizce link tesbitiniz, hem de arama yapılıp yazı yazıldığına dair iyi niyetli iddianız doğru değil, çöp kısmında silinen mesajlara bakın bakalım tekerrürden dolayı kaç konu kilitlenmiş, forumda bulunan ingilizce linklerde bir elin parmaklarından azdır, ben bu foruma iki yıldır üyeyim her şeyi arayarak, okuyarak öğrenmeye çalıştım, sadece 2 kez soru konusu açtım, sizlerde okuyun, arayın, sorunların çoğunu çözümü (smtp onlarca kez tartışıldı, siz niye bulduğunuz smtp konularından birinden devam etmediniz) forumda var, isteyenler hemen sorununu çözer, ne kaa ekmek o kaa köfte..

Yada şikayet edin..

Sonradan düzenleme: Kimsenin aradığı maradığı yok..

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.