WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » bbPress

bbpress 0.8 yükleme sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ocun tarafından başlatıldı
  • ocun tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Merhabalar,
    türkçe bbpress 0.8 versiyonu indirdim ve config.php ayarlarını yaptım ve dosyamı gönderdim.fakat bb-admin/install.php çalıştırdığımda sayfa da hiç bir tepki olmuyor yani boş bir sayfa karşıma çıkıyor.chmod larla alakalı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum,sizlere de bir danışmak istedim. config.php dosyasında oynama yaptıktan sonra chmod değişikliği yaşanıyor olabilir mi? ya da bu soruunun başka bir nedeni olabilir mi? ya da tag özelliği olan başka bir forum scripti biliyormusunuz?

1 yıl önce #
  2. Büyük ihtimalle dosyaların tamamı yüklenmemiştir. Bu, ftp'deki bir sorundan kaynaklanmış olabilir, dosyalarınızı tekrar yükleyip deneyin.

1 yıl önce #
  3. hasan tavsiyen üzerine server a yolladığım bütün dosyaları kontrol ettim ve bir eksik bulamadım.permalinkle alakalı olabilirmi diye düşündüm.ve ayarları belgelerde ki formlarda değiştirdim yine bir sonuç çıkmadı.aynı serverda wp çalışıyor ama bbpress çalışmıyor.bbpress i tekrar yollayıp config-sample.php dosyasını değiştirmedim ve config dosyası değişmemiş gibi bir tepki verdi ama değiştirince kurulum bir türlü açılmıyor? aca sunucuyla alakalı bir izin durumu mu söz konusu? çünkü hiç bir görüntü olmamasını anlayamıyorum bir türlü...

1 yıl önce #
  4. Şurada da benzer bir sorunu paylaşmışlar ve bbPress için dosyaların ascii formatında yüklenmesi gerektiği söylenmiş.

Ftp istemcinizdeki transfer türü ayarını ASCII olarak değiştirip tüm dosyaları tekrar yüklemeyi dener misiniz?

1 yıl önce #
  5. teşekkür ederim hasan o kişi de bendim.
    binary mod da server a gönderme yaptığımdan dolayı kaynaklanıyormuş.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.