WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Home Page özellikleri Subpagelerde ???

(6 mesaj(lar))
  • 3 ay önce cucelyum tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar

www.sbsam.org u yapmaya çalışıyorum . Ve home page deki özelliklerin aynılarını (carousel , büyük resim , aşağıdaki renkli bantlı ayrı bölümler vs ) yarattığım diğer bir kaç sayfadada olmasını istiyorum

Mimbo 2 Kullanıyorum .

Teşekkür ediyorum .

3 ay önce #
  2. Bazı sayfalar derken?

Anladığım kadarıyla, index.ph(Ana sayfa dosyası)p'deki bulunan kodları single.php (tekil yazı dosyası)'ye kopyalamanız gerekiyor..

3 ay önce #
  3. Yardımın içim sağol kaan

Bazı derken araştırma merkezinin iki ana konusu var artroskopi ve performans ikisinede ana açılış sayfası home page gibi geniş detayların yer alabileceği bir görünüm istiyorum.

Diğerleri normal formlarda olabilirler

3 ay önce #
  4. Temanız orjinal mimbo Pro teması mı? Satın mı aldınız yoksa bir yerden mi indirdiniz?

- Temanın kontrol paneli bulunmakta o nedenle anasayfadaki şekli başka sayfalarda uygulayabilmeniz için bazı kodları index.php den silmeniz ve kontrol panelinden ayrı olarak çalışmasını sağlamanız gerekiyor.

- Bu temanın destek forumu mevcut bence direkt tema yapımcısıyla irtibata geçiniz. Çünkü paralı bir temanın kodlarını burada yayınlayamazsınız.

3 ay önce #
  5. Temayı parayla aldık ve kendi forumu çok aktif olmadığı için buraya yazma gereği duydum . Code vermesekte biraz daha açıklamanız mümkünmü ne gibi değişikikler yapılması gerektiği hakkında .

Teşekkür ederim

3 ay önce #
  6. İndex sayfasını bir kontrol panel aracılığıyla tema dosyalarını ellemeden kontrol edebiliyorsunuz. Bunu sağlayan kodlar sizin anasayfa şablonunuzun içersinde de mevcut. Sizde ana sayfanızın aynısını başka alt kategorilerde yada sayfalardada uygulanabilir olmasını istiyorsunuz. Bu nedenle anasayfa şablonu içersindeki kontrol panelinden gelen kodları temizleyip bağımsız (sizin istediğiniz şekilde) bir sayfa olmasını sağlamanız gerekiyor.

Ayrıca Temanın knedi forumunu yazınız. İster aktif olsun ister olmasın.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.