WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WP 2.1 Admin Sorunları..

(5 posts)
  • 1 yıl önce Ferhat tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. günlüğümde wordpress 2.1 versiyonunu kullanıyorum (güncelleme yapmadan direk 2.1 kurarak günlük yazmaya başladım..) K2 Beta Two teması ve Brian's Latest Comments, Extended Live Archives, Gravatar, Sayfa Sayaç, Share This, Subscribe To Comments, Viper's Video Quicktags, WP-ContactForm, WP-OnlineCounter ve WP-PageNavi eklentilerini aktif olarak kullanmaktayım..

Günlükte yazı silmek istediğimde, bazen yorum onaylamak istediğimde, sayfaları editlemeye kalktığımda gerekli yetkimin olmadığını söyleyen hatalar alıyorum.. bu son 2 günde oldu daha önce böyle bi problemim yoktu ve ayrıca günlükteki tek üye ve yazar benim.. bu sorunları nasıl aşabilirim ? aşmak için hangi adımları denemeliyim ? yardımcı olursanız sevinirim..

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu sorun sıklıkla görülmeye başlandı sanırım.

Öncelikle tarayıcınızın önbelleğini, sitenize ait çerezleri ve WordPress'in önbellek dizinini silin, ardından tekrar giriş yapmayı deneyin. Eğer bu çalışmazsa kullandığınız eklentileri tamamen deaktive edin ve teker teker yeniden aktifleştirerek herhangi birisinin bu hatay neden olup olmadığını tespit etmeye çalışın.

3. yardımınız için teşekkürler fakat o yöntemleri kendim denememe rağmen bir sonuç elde edemedim. sanırsam wp 2.1 bozuldu. en iyisi baştan kurmak herhalde..

4. Ferhat güzel not bırakmışsın. Bende 2.0.8'e demirledim bekliyorum

5. Eğer yeniden kurulum yapmak sizin için sorun olmayacaksa denemenizde fayda var. Eğer içeriğinizi kaybetmeyi göze alamayacaksanız, bu kez yeni bir kurulum yapabilir, ardından da eski veri tabanınızı sadece WordPress tablolarını içerecek (*) şekilde ve "Drop Table" bilgisi ile yedekleyip yeni sitenizde aktarmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında ihtiyacınız olan eklentileri yeniden kurup konfigüre etmeniz gerekecektir.

(*)
    wp_categories
    wp_comments
    wp_link2cat
    wp_links
    wp_options
    wp_post2cat
    wp_postmeta
    wp_posts
    wp_usermeta
    wp_users

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.