WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress database error

(6 mesaj(lar))
  • 3 ay önce direksiyonda tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba,

1 yıldan beri sorunsuz olarak çalışan siteme girerken artık üst kısımda şu şekilde bir uyarı çıkıyor.

WordPress database error: [Duplicate entry '44855' for key 1]

INSERT INTO wp_bas_visitors (visit_ip, referer, osystem, useragent, lasthere) VALUES (1136862586, 1, 6, 8, '2008-08-21 04:36:00');

WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND referer = referer_id AND osystem = os_id AND useragent = ua_]

SELECT * FROM wp_bas_visitors, wp_bas_refer, wp_bas_ua, wp_bas_os WHERE visit_id = AND referer = referer_id AND osystem = os_id AND useragent = ua_id

WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '2008-08-21 04:36:02', 0, 6)' at line 1]

INSERT INTO wp_bas_log (visit, stamp, outbound, page) VALUES (, '2008-08-21 04:36:02', 0, 6);

Sitenin içindeki sayfalardaysa bu uyarı yok.

Bu neden olur ve nasıl düzeltebilirim?

Yardımlarınız için teşekkürler, saygılar.

3 ay önce #
  2. Worpdress MU olarak mı kurulu siteniz.
    Eğer oysa güncellemeye gidiniz. Eğer değilse database'i onar yapınız.

3 ay önce #
  3. Selam,

WordPress 2.0.2 galiba. buradan bakabilirsiniz

Bu arada database onar işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Teşekkürler.

3 ay önce #
  4. Resme göre yapabilirsiniz.

Yada sunucuyu aldığınız yere mail atarsanız onlar size kesin bir yol gösterirler.

3 ay önce #
  5. ben de bu hatayı alıyorum ama cozemedim sanırım olusturulan database ile baglantı kurulamıyor. sorunu nasıl cozebilirim. resimli anlatım varsa iyi olur. biraz acemiyim de

WordPress database error Table 'wpdata.wp_options' doesn't exist for query INSERT INTO wp_options (option_name, option_value, autoload) VALUES ('cron', 'a:2:{i:1225707330;a:1:{s:17:\"wp_update_plugins\";a:1:{s:32:\"40cd750bba9870f18aada2478b24840a\";a:3:{s:8:\"schedule\";s:10:\"twicedaily\";s:4:\"args\";a:0:{}s:8:\"interval\";i:43200;}}}s:7:\"version\";i:2;}', 'yes') made by add_option

eylultoprak burada ingilizce oldugu için tam anlayamadım ugrastım ama cozemedim. tablo olusturma yada db baglantı sorunu diyor anladıgım kadarı ile.

wordpress otomatik kurulumda bunların yapılması gerekiyor mu acaba

4 hafta önce #
  6. @pagerank

Kurulumu denediğiniz veritabanını silin, burada birinci bölüme göre adım adım kurulum yapmaya çalışın, hata tekrarlarsa, yaptıklarınızı ve sonucu detaylı olarak yazınız.. Sakin olunuz :)..

3 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.