WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WP-PageNavi ve önceki-sonraki yazılar bağlantılarını göremiyorum

(7 mesaj(lar))
  • 3 ay önce silentrebel tarafından başlatıldı
  • silentrebel tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. sitemdeki önceki sonraki yazılar bağlantılarını ve WP-PageNavi nin sayfa numaralarını gösteren bölümünü göremiyorum. Hiçbir düzenleme yapmadığım Varsayılan WP temasında bile aşağıdaki bahsettiğim navigasyon bölümü görünmüyor. sitede ilgili kodlar bulunmasına rağmen kaynağı görüntüle dediğimde sözkonusu divlerin içi sanki boşmuş, kod yazılmamış gibi gözüküyor.
    lokalde yada eski hosting firmamda bu tarz bi sorun yaşamıyorum. yeni firmam ise bazı kapalı olan fonksiyonların buna sebep olabileceğini ve buna sebep olan fonksiyonu istersem php.ini dosyamı düzenleyerek açabileceğimi söylüyor. bunu nasıl yapabilirim yada bunu yapmak sorunumu çözer mi? lokaldeki sunucu ayarlarımı kullandığım hosting firmasına göndermem mümkünmüdür?

saygılarımla.

3 ay önce #
  2. bence ilk önce wp-pagenavi eklentisinin kodlarının doğru olduğundan ve doğru yere konulduğundan emin olun ondan sonra internette sonraki ve önceki yazıların kodlarını bulabilirsin.bulamazsan ben buraya yazarım

2 ay önce #
  3. aslında bütün kodlar temada var. ve lokalde çalışıyor.
    ama sözkonusu bölümler internete upload ettiğimde görüntülenmiyor.

2 ay önce #
  4. Eklentiyi lokalde kurmuş, ama sunucuda kurmamış olabilirmisiniz..

2 ay önce #
  5. hayır eklentiyi aktifleştirdim.
    ama asıl sorun sanırım şurda: eklenti benim sitemdeki yazı miktarını falan algılayamıyor galiba. çünkü her zaman göster seçeneğine evet dediğimde eklenti ayarlarından. sayfa altında page-navi yi görüyorum ama "1 of 0" yazıyor. sanki blogda başka yazı yokmuş gibi..

2 ay önce #
  6. Talat hocam pagenavi gibi başka bir eklenti var gel onu kullan ben kullanıyorum hiçde bir zararını görmedim
    http://mavinefes.net/blog/wp-digg-style-pagination-sayfalariniza-numara-vermek/

2 ay önce #
  7. İlyas abi seni seviyorum :=)
    sorun çözüldü. teşekkürler.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.