WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

rss feed

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mrngz tarafından başlatıldı
  • omer tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. mrngz
    Üye

Merhaba arkadaşlar,
    Kısaca yapmak istediğim wordpress de açtığım yeni bir sayfaya, başka bir siteden alacağım bir rss'i görüntülemek.
    Bunu yapabilemk için hangi eklentiler ve yazılımı kullanmam gerekecek?

Tarih: 1 yıl #
  2. ben sidebar da görüntülemek için rssimport adlı eklentiyi kullanıyorum ama daha gelişmişleri var buradan ihtiyacınıza uygun olanı bulabilirsiniz.

3. mrngz
    Üye

cevabın için teşekkürler.
    pek aradığımı bulamadım yada sanırım php bilgim olmadığından başarısız oldum.

4. Bu konuda Feed List eklentisini tavsiye ederim.

5. auth
    Üye

feed list nasıl yükleniyor anlatırmısınız.. tam ihtiyacım olan şey bu..

6. Evet Bu Banada Çok Lazım Aslında Farklı Birşey Benim Smf Forumum Var Ama Wordpress Kurunca Vazgeçemedim Smfyide Çok Seviyorum O Yüzden Smf Deki Rss Rss2 Veya Xml Yi Wordpress İçinde Göstermek İstiyorum Adminden İçeri Aktar Dedim Smfnin Rssini İndirip Olmadı Dediğiniz Feed List ide Kurdum Fakat Ayarları Nereden Yapıcaz Onu Bulamadım Yeniyim Kusura Bakmayın Kısacası Benim İstediğim Smfdeki Başlıkların Wordpress de Açılması Diyelim 150 Karakterden Sonra Forumdaki Linki Vermesi Wordpress İn Seo Sundanda Yararlanmak İstiyorum Çünkü Çok Etkili Kısacası İyice Entegre Edebilmek İçin Birbirine Ne Yapmam Gerekir ?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.