WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

.htaccess dosyası olusturamıyorum

(6 mesaj(lar))
  • 2 ay önce temhaya tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. arkadaslkar sıteme aquamp3 player eklemek istiyorum fakat .htaccess dosyası olusturmam gerekiyor olusturdugum dosya tekrar baktıgımda kayboluyor bunu nasıl yapabilirim acıl yardımızı bekliyorum şimdiden emeginize saglık

2 ay önce #
  2. Lainn
    Üye

bilgisayarınızın masa üstündeh nodpad ile taccess.txt uzantılı boş bir dosya olusturup sitenizin kök dizinine ftp ile atınız. daha sonra ftp ile yine bu dosyayı kök dizinde adının basına ( . <--nokta ) getirip, uzantısında ki -txt yi siliniz.
    htaccess.txt iken , .htaccess olacak. ve kaydediniz. dosyanız hazır. dosyanızın chmod ayarlarınıda istediginiz gibi yaparsınız.
    kolay gelsin

2 ay önce #
  3. o sekilde yaptım ama
    her defasında hostttan sılınıyor

2 ay önce #
  4. Lainn
    Üye

ilginç bi durum. acaba oluşturmuş olduğunuz dizin ile ilgili bir sorun mu var?

2 ay önce #
  5. hocam ana dızıne attım phpbb yada php2 de yaptımda her hangı bi sorun cıkmıyordu ve aynı hossta aynı dıszın rood dizininine atıyorum acılyadımlarınızı bekliyorum

2 ay önce #
  6. Sunucunuzda bu dosyayı görme/oluşturma yetkiniz olmayabilir bunu sunucu firması ile görüşün, normalde sunucu kontrol panelinizden görmeniz düzenlemeniz lazım..

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.