arkadaslkar sıteme aquamp3 player eklemek istiyorum fakat .htaccess dosyası olusturmam gerekiyor olusturdugum dosya tekrar baktıgımda kayboluyor bunu nasıl yapabilirim acıl yardımızı bekliyorum şimdiden emeginize saglık
arkadaslkar sıteme aquamp3 player eklemek istiyorum fakat .htaccess dosyası olusturmam gerekiyor olusturdugum dosya tekrar baktıgımda kayboluyor bunu nasıl yapabilirim acıl yardımızı bekliyorum şimdiden emeginize saglık
bilgisayarınızın masa üstündeh nodpad ile taccess.txt uzantılı boş bir dosya olusturup sitenizin kök dizinine ftp ile atınız. daha sonra ftp ile yine bu dosyayı kök dizinde adının basına ( . <--nokta ) getirip, uzantısında ki -txt yi siliniz.
htaccess.txt iken , .htaccess olacak. ve kaydediniz. dosyanız hazır. dosyanızın chmod ayarlarınıda istediginiz gibi yaparsınız.
kolay gelsin
o sekilde yaptım ama
her defasında hostttan sılınıyor
ilginç bi durum. acaba oluşturmuş olduğunuz dizin ile ilgili bir sorun mu var?
hocam ana dızıne attım phpbb yada php2 de yaptımda her hangı bi sorun cıkmıyordu ve aynı hossta aynı dıszın rood dizininine atıyorum acılyadımlarınızı bekliyorum
Sunucunuzda bu dosyayı görme/oluşturma yetkiniz olmayabilir bunu sunucu firması ile görüşün, normalde sunucu kontrol panelinizden görmeniz düzenlemeniz lazım..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.