WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

En Çok Okunanlar (Popularity Contest)

(12 mesaj(lar))
  • 2 ay önce ibra tarafından başlatıldı
  • GelincikOnline tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Blog da en çokokunan yazıları göstemek istiyorum.

Dmry'nin "Sayfa sayaç eklentisi" en son takip edebildiğim kadarıyla yeni sürümlerde çalışmıyordu.

Sanırım bununla aynı işi yapan popularity contest eklentisi mevcut.
    Bunu yükleyip etkinleştirdiğimde

Eklenti etkinleştirilemedi, çünkü önlenemeyen bir hataya sebep oldu.

şeklinde hata veriyor. Anladığım kadarıyla bu hata birçok eklenti de ortaya çıkabilen standart bir mesaj.

Yaptıklarım
    -Diğer yüklü olan eklentileri kaldırıp yüklemeyi denedim yine olmadı.
    -Wp nin klasik ve varsayılan temalarında denedim olmadı.

Wp 2.6 sürümünü kullanıyorum.
    Popularity Contest in 1.3b3 sürümünü yüklemeyi deniyorum.

Bu da olmazsa, bunlarla aynı işlevi gören başka bir eklenti mevcut mudur?
    Teşekkürler.

2 ay önce #
  2. WP-PostViews eklentisini tek geçerim. Hakanın eklentisi 2.3 yada 2.5 kadar sorunsuz çalışıyor. Bu aralar yoğun olduğu için eklentiyi güncelleştiremediği ama kısa zamanda güncelleyeceğini belirtti diye hatırlıyorum. İki eklenti benzer özellikler göstersede postviews daha kullanışlı geliyor. Lesterchan wordpress için eklenti yazımında zaten olayı aşmış durumda.

2 ay önce #
  3. devrekli
    Üye

bende bu konuyu araştırıyordum.2.3.3 sürümü çok fazla hata vermeye başlayınca az önce yeni sürüme geçtim ve Popularity Contest eklentisi çalışmadı.

ustad bu postviews eklentisi hakkında biraz bilgi verebilirmisin ?(Created for WordPress 2.5 ?)

en çok okunanlar, en çok yorumlanalar gibi özellikleri var ise bunların kodları nedir ? teşekkürler

2 ay önce #
  4. Lütfen arama yapmadan mesaj yazmayınız..

Postwievs

2 ay önce #
  5. devrekli
    Üye

başka biri eklentiyi güncellemiş,belki kullanmak istersin

http://www.guatewireless.org/popularity-contest-14-wordpress-26-plugin-fixed-and-hacked/

2 ay önce #
  6. Postwievs eklentisinde gösterim ssayısı 10.000 oldu diyelim kaçtan sonra sıfırlanır, yada sıfırlamak istersek nasıl sıfırlayabilirz buda önemlide

2 ay önce #
  7. @webvehbi ilgili yazıyı düzenle deyin özel alanlara bakın ordaki değeri istediğiniz gibi değiştire bilirsiniz.

2 ay önce #
  8. teşekkür ederim nihayet gördüm :)

2 ay önce #
  9. Arkadaşlar popularity-contest eklentisini bir karışıklık nedeni ile etkinleştirmeyi kaldırdım daha sonra etkinleştirdim bu sefer hata verdi hata nedeni ile etkinleşme nasıl çözeriz veya olmuyor derseniz hangi eklentiyi önerirsiniz (sürümden olabilirmi)

2 ay önce #
  10. Lütfen arama yapmadan mesaj yazmayınız :)..

Postwievs

Aramalarım işe yaradı; bu eklenti Popularity contest alt yapısı ile yazılmış (kodları burada), ayrıca bu eklenti evvelki gün çıkmış..

Ek..
    Bu da varmış..

2 ay önce #
  11. popularity-contest ile Postwievs aynı eklenti olduğunu bilmediğimden ben Popularity contest adlı başlık altına sorunu ekledim :).. kızmayın

2 ay önce #
  12. GelincikOnline
    Üye

Bende @eylultoprak gibi WP-PostViews i tavsiye ederim. Fakat bu noktada bir soru sorak istiyorum.

Eklentinin temada gösterimi get_most_viewed_category(1, 'both', 10); koduyla oluyor. Bu üç parametre dışında bir parametresi yok. Dolayısıyla sitedeki bulunan tüm yazılar arasından en çok okunanları listeliyor.

Acaba; mesela son ay en çok okunan yazıları listeleyebileceğimiz bir yöntem var mıdır?

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.