WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Haberlerin Devamı..

(4 mesaj(lar))
  • 2 ay önce Rhapsody tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Merhaba herkese
    Ben fusiondan tavsiye üzerine wordpress e yeni geçiş yapan biriyim. Anasayfaki yazı ( haber ) lerin bir kısmının yayınlanmasını ve altında haberin devamı şeklinde bir link olup Haberi / yazıyı uzun uzun başka bir sayfada göstermek istiyorum.
    10 Yazı/ haber ekliyorum ana sayfaya ama aşağı doğru uzayıp gidiyor çünki yazdıklarımda karakter sayısı fazla . Öyle haberler ekliyorum ki mesela nerdeyse 2 haber anasayfayı bayağı uzatıyor.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim yoksa sırf bu yüzden wordpress e veda edicem

kullandığım tema WP Premium şimdiden tşk ederim

2 ay önce #
  2. Lainn
    Üye

Sanıyorum <!--more--> özelliğini kullanmak istiyorsunuz.
    içeriği yazma alanında bulunan seçenek butunlarından sayfayı ikiye ayırır gibi duran o sembölü, yazının istediğiniz yerini ayırmak için kullana bilirsiniz. onu kullandığınız yerden itibaren ana sayfada "devamını okuyun" ibaresi gözükecek ve sonrasını o konu sayfasına girdiğinizde göre bileceksiniz.

2 ay önce #
  3. Hemen Deniyorum çok teşekkür ederim kolay gelsin

2 ay önce #
  4. @Rapsody

Lütfen forumda en çok tartışılan konuyu yeniden konu etmeyin, sizin sorununuz en çok karşılaşılan sorunlardan biri sık sorulanlarda ve forumda var, devamı veya more diye arayıp bulup yapın..

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.