WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yazılarda zamanlama problemi

(7 mesaj(lar))
  • 2 ay önce aselim84 tarafından başlatıldı
  • aselim84 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. aselim84
    Üye

sitemde genelde yazılarımı belli aralıklarla gönderiyorum. örneğin bu sabah yazdığım bi yazının akşam otomatik yayınlanması için zaman ayarlarını değiştiriyorum. bugüne kadar hiçbir sorun yoktu fakat bugün nedense ileri zamanlı gönderdiğim yazılar sitede yayınlanmıyor. yazıları yönet kısmında zamanlanmış olarak görebiliyorum fakat yayınlanma vakti geçmiş olmasına rağmen yayınlanmıyor, hiçbi anlam veremedim. bu konuda fikri olan varmı acaba ?

2 ay önce #
  2. Sunucu ve wordpress saatini kontrol ettiniz mi

2 ay önce #
  3. aselim84
    Üye

evet kontrol ettim, saati doğru gösteriyor. ama ondada bi gariplik var.zaman ayarını utc -7 yapınca doğru tarih ve saati gösteriyor. ileri saati gönderdiğim yazılar zamanlanmış olarak kaydediliyor. zamanı gelince yayınlanmış olarak değişmesi gerekirken hala zamanlanmış olarak kalıyor ve anasayfada gözükmüyor. çok garip bi durum :S

2 ay önce #
  4. Bu durumdan önce her hangi bir eklenti eklediyseniz buna neden oluyor olabilir, bu sırada Wordpress dosyalarınızda her hangi bir düzenleme yaptınız mı?

2 ay önce #
  5. aselim84
    Üye

sitede hiçbi değişiklik yapmadım, eklenti eklemedim kaldırmadım. anlam veremediğimde noktada bu zaten. durup dururken böyle bişey oldu.

2 ay önce #
  6. Hosting firması ile irtabata geçip sunucu saatini öğreniniz.

2 ay önce #
  7. aselim84
    Üye

bugün baktım sorun kendi kendine çözülmüş, tahminim sunucu saatinde bi problem vardı. yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.