Arkadaşlar benim sitemdeki tema ie7 sorunsuz çalışmakta fakat edindiğim biklgiler ie6 ve Firefox tarayıcılarda menü kaymakta, sanırım css ayarı yapılmalı ama pek bilgim yok bu konu ile alakalı resimde ekledim yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar benim sitemdeki tema ie7 sorunsuz çalışmakta fakat edindiğim biklgiler ie6 ve Firefox tarayıcılarda menü kaymakta, sanırım css ayarı yapılmalı ama pek bilgim yok bu konu ile alakalı resimde ekledim yardımlarınızı bekliyorum..
Abi bu soruna Hamdi, Heytbecom, Hakkı ve Yakup arkadaşlarımız cevap verebilir, ama style.css dosyanda tab ile ilgili rakamları değiştirerek biraz dene bakalım..
sadece Firefox tarayıcıda oluyor ie7 ve ie6 normal onu hallettim Firefox tarayıcıda sadece menüde bulunan script menü kayıyor arkadaşlar sanırım görmedi yazıyı
Yan menünüzün kodlarını gözden geçirin. Bazı kodlama hataları var. Örneğin;
< DIV id="sidebar">
< DIV id="sidebar">
ifadesi iki kere yazılmış ancak sadece biri kapatılmış. Fireworks standartlar konusunda IE'ye göre daha katıdır. Bu nedenle açılmış olan bütün taglerin kapatıldığından emin olun. Yukarıdaki kod kaynak dosyanızdan alınmıştır.
ilginize teşekkür dediğiniz kod lamayı aradaım buldum fakat kapalı durumda kaynak dosyamda açık gördüğünüz kodların biri tekil yazı diğeri yan menüde her ikiside kapalı
Abi açık div kodu varmış, varsa vardır :)..
< DIV id="sidebar">
kodlar
< /div>
olmalı..
O kısmını anladımda kaynak dosyamda görünen kod bu şekilde tema editörü içinden kontrol ettim.
<DIVid="sidebar">
<?php get_sidebar(); ?>
</ div>
style.css dosyasında tabcontent biçimlendirmesi bulun, içerisindeki overflow:hidden; kodunu silin ve padding-top:15px; kısmını da padding-top:30px; olarak değiştirin.
Aynı sorun bende de oldu.Yazıya more tagını eklediğimde sağ iki menüm aşağıya kayıyordu.Ben şöyle bir çözüm buldum Ayarlardan yazma ve biçimlendirme yolunu takip et Yerleştirilmiş geçersiz XHTML kodlarını WordPress otomatik olarak düzeltsin kutusunu işaretle bende herşey düzeldi more tagını ekleyincede birşey olmuyor.
birde sidebar genişliğini gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
sayın hakkiceylan teşekkürler verdiğiniz bilgileri uyguladıktan sonra Firefox sorunu çözüldü tekrar teşekkürler
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.