WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kullanıcı fotoğrafları dizini bulunmuyor ve oluşturulamıyor.

(4 mesaj(lar))
  • 2 ay önce sesebian tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Upload error: Kullanıcı fotoğrafları dizini bulunmuyor ve oluşturulamıyor. /wp-content/uploads/ dizinin yazılabilir olduğundan emin olunuz. User Photo eklentisini kurdum ve kullanıcı resmi yüklediğimde böyle bir hatayla karşılaşıyorum. wp-content klasöründe uploads klasörü olmasına rağmen yüklenen tüm image dosyaları wp-content klasöründe birikiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

2 ay önce #
  2. Uploads dizinin Chmod ayarını yazılabilir yaptınız mı? Yapmadıysanız bir deneyin. Forumda nasıl yapılacağı da yazıyor, arama yapabilirsiniz.

2 ay önce #
  3. Ne yalan söyleyeyim ben de bu dertten muzdaribim.
    Bu problemin çözümü için uzun araştırmalar sonucu bir çok yöntem buldum istersen sırayla dene.
    1)Eğer uploads dosyanız yoksa kendiniz oluşturun
    2)Filezilla programı ile uploads klasörüne sağ tıklayıp en alttaki dosya özellikleri girerek aşağıda xxx yazan yere önce 755 eğer bu işe yaramazsa 777 değeri verin.
    3)Eğer uyarı /wp-content/uploads/2008/09 şeklinde geliyorsa kendiniz bu dosyaları oluşturun ve yukarıdaki işlemlemi tekrar bu klasörler için ayrıca uygulayın.

Ben bunları yaptıktan sonra aldığım uyarı değişti:
    Bir üst dizin sunucu tarafından yazılabilir mi?
    ama umarım seni problemin bu işlemlerden sonra çözülür...

Kolay Gelsin...

2 ay önce #
  4. Sanırım sunucu tarafında olan bir problem. Web panelden dosya oluşturma ve chmod ayarlarını yaparak deneyin. Olmadı sunucu sahibi ile görüşmenizde fayda vardır. Ayaralar/Çeşitli Dosyalar için tam adres yolu (Tercihe bağlı) http:// ile başlayan tam yolu girerekde denene bilir. Bunun dışında mysql'deki ayar kontrol edilebilir.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.