WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

wp-onlinecounter sorunum var anlamadım çözüm yolu yokmu?

(11 mesaj(lar))
  • 2 ay önce cruel37 tarafından başlatıldı
  • cruel37 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Merhaba selamlar;

Degerli yardımsever mod & webmasterler wp-onlinecounterde bir sorun var forumu didik didik ettim aradığım cevabı bulamadım bir print cektim hatta onuda veriyorum sorunum şu.

şuanda online olanlar:
    max online sayısı:
    toplam ziyaretci sayısı: 1

şuan online olanlar görünmüyor max online sayısı görünmüyor toplam ziyaretci sayısıda hep birde useronline eklentiside kurulu onda 10 ziyaretci online gözükürken onlinecounerde hep aynı neden olabilir bilgili arkadaşlardan rica etsek wordpress 2.5 kullanıyorum teşekkür ederim.

RESIM ICIN TIKLAYINIZ

2 ay önce #
  2. Eklentinin kullandığınız wordpress sürümü ile uyumlu olup olmadığına bir gözatın. Ayrıca aynı işleve yönelik iki eklentiyi çalıştırdığınız için de sorun çıkıyor olabilir. Ben kendim kullanıyorum uzun zamandır ve arada çıkan sql hataları dışında bir şikayetim olmadı.

2 ay önce #
  3. işte onu nasıl anlıcam dostum fazla uzman değilim malesef. Wordpresim 2.5 sürümüydü bu eklenti icin Güncelledim 2.6 oldu ama gene olmadı kafayı bozmak an meselesi.

2 ay önce #
  4. Problemin nedeni eklentinin güncellenmemesi olabilir. Arkadaşın blogunada onlinecounter eklentisini kurmayı denedik ama aynı hatayı aldık. Uğraşlarımız sonucu problemi çözememiştik. :)

2 ay önce #
  5. çözen arkadaşlarda sanırım pek online olamıyorlar yada kimse çözemiyor bunu elinde olan çalışan yokmu arkadaşlar daral geldi bende bişeye taktıysam kafayı çok kurcalarım o yuzden bana bir doktor lazım:)

2 ay önce #
  6. @Cruel37 Sana iyi bir haberim var. Bizim Türk blog mücitleri yeni bir eklenti yazmış hemde tam senin aradığın özelliklerde. :)

http://www.teyt.org/nuceyt-wordpress-sayac-eklentisi/

2 ay önce #
  7. Saolasın işimi görüyor evet hele şükür ya :) orayada yazdım bizde ne cevherler varken başkalarının elinde kalıyoruz.

2 ay önce #
  8. Hacı abiler bu sayaçta fıs kendimi online göstermıyor ya :) napıcaz yokmu adam gibi elinde sayac olan ? henster senin sayac modifiyeli sanırım paylaşak şunu:)

2 ay önce #
  9. Olmuyor tekrar tekrar deniyorum hata nedir nedendir bulamadım çaresiz kaldırıyorum sayacı teşekkür ederim genede yazanlara...

2 ay önce #
  10. cruel37 : Doğrusu bende sorun yaşadım ama uğraştım karıştırdım yaptım oldu işte bu şekilde sidebar.php ye yerleştirdim.

<p>      Çevrim İçi:         <font color="#800000"><b><?php online(); ?> </b></font>
          Bugün Tekil:      <font color="#800000"><b><?php tekil(); ?></b></font>
          Bugün Çoğul:   <font color="#800000"><b><?php cogul(); ?></b></font>
    </p>

http://www.suleymanbeyler.com adresine bakabilirsiniz. Adres verdim ama yasaklığını araştırmaya zamanım yoktu.

2 ay önce #
  11. <p> Çevrim İçi: <font color="#800000"><b><?php online(); ?> </b></font>
    Bugün Tekil: <font color="#800000"><b><?php tekil(); ?></b></font>
    Bugün Çoğul: <font color="#800000"><b><?php cogul(); ?></b></font>
    </p>

Bu dediğin bizim türklerin yaptıgı eklenti icin sanırım bunu bende yaptım ama oda sorun verdi düzgün saymıyor hep 1 online vs 3 sitede deniyorum eminmisin onun tam calıstıgına hazır eklenti nie calısmaz kardeşim anlamıyorumki ya birinde calısıyo birinde calısmıyor yazdırcam birine canımı sıkıyor vallahi onlinecounter var suan oburunu sildim counteride silecem bitane counter icin bu kadar zaman kaybı yapılmaz ama ben kafaya taktıgım bişeye harcıyorum işte kolay gelsin.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.