WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

cform II problemi

(6 mesaj(lar))
  • 2 ay önce muratseven tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. cform II 8.7 sürümünü yükledim ve bir iletişim formu hazırladım.
    sorun şu ki ileti göndermek istediğimde "bekleyiniz.." diyor ve bir türlü mesaj iletilmiyor.
    sunucuyla ilgili bir problem midir?

2 ay önce #
  2. Cform forumlarında bu en çok sorulan soru olarak gözüküyor. Çözüm olarak hep aşağıdaki yazıları yazmışlar. (wordpress extend/plugins dizininden indirdiğiniz cform dosyasını olduğu gibi sunucunuza yükleyip aktifleştirdiğiniz zaman bu hatayı vermez. Ama siz eğer eski sürüm bir cform kullanıyorsanız ve üst sürüme geçemk istiyorsanız. İlk önce eski sürüm cform klasörünü silin yada ismini değiştirin. Daha sonra yeni cform dosyalarını sunucunuza yükleyip etkinleştirin. Kontrol paneline giderek gerekli değişiklikleri yapın.)

cforms/js/cforms.js dosyasını açıp;
    var sajax_uri = '/wp-content/plugins/cforms/lib_ajax.php';

/wp-content/plugins/cforms/lib_ajax.php bu dosyanın yolunun doğru olup olmadığına bakınız.

2 ay önce #
  3. Büyük ihtimalle sunucu ile ilgili. Normalde mail gönderebiliyor musunuz? Bende bu eklentiyi kullanıyorum ve gayet güzel. ufak tefek sorunlar oluyor ama mailler gidiyor. sunucu ile görüşmeyi bir deneyin.

2 ay önce #
  4. eski sürümü kullanmıyordum, siteyi yen kurdum zaten.
    sunucuyla görüşmem gerekiyorsa, ne demeliyim onlara? yani tutup da iletişim formu bozuk bir bakın diyemem.

2 ay önce #
  5. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2414#post-11862
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/1468#post-6441

Eklenti başka eklentilerle çakışıyormu kontrol edin..

Bu konuları inceleyip smtp ayarları ile ilgili sunucu sağlayıcınızla görüşün..

2 ay önce #
  6. merhaba arkadaşlar

cformII nin en son sürümünü siteme yükleyip etkinleştirdim.Daha sonra Cformun seçenekler sayfasını tıkladığımda karşıma alttaki açıklama çıkıyor:

Please go to your Plugins tab and either disable the plugin, or toggle its status (disable/enable) to revive cforms!

In case disabling/enabling doesn't seem to properly set the plugin defaults, try login out and back in and don't select the checkbox for activation on the plugin page.

yardım edebilir misiniz?

2 ay önce #
  7. Eklentiyi kapatıp açın diyor.. bendetalmıştım sanırım böyle düzelttimdi... ayarlar ile ilgili kurcalayın biraz olmadı..

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.