WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Commenters Mails 1.0 (Türkçe)

(9 mesaj(lar))
  • 2 ay önce hmert.com tarafından başlatıldı
  • hmert.com tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Blogunuzda yorum yazan kişilerin maillerini, size yönetim panelinizde bir metin kutusunun içine, aralarına ” , ” koyarak size sunuyor. Böylece size tüm yorumcularınıza mail atabilmenizi sağlacayacak olan liste ortaya çıkıyor. Siz de ,spam yapmadan, sitenize yorum yazanlara mail atabiliyorsunuz.

Eklentimizin açıklaması şöyle:

Wordpress blogunuzda yorum yazan kişilerin maillerini, size yönetim panelinizde bir metin kutusunun içine, aralarına ” , ” koyarak size sunuyor. Böylece size tüm yorumcularınıza mail atabilmenizi sağlacayacak olan liste ortaya çıkıyor.

İndirmek için tıklayın..

2 ay önce #
  2. Evet güzel bir eklenti çok kişiyi faydasını olacığını düşünüyorum

2 ay önce #
  3. Eklentiyi WordPress.org'a da yükledim, oradan da indirebilirsiniz..

2 ay önce #
  4. Bari Wordpress.org da bir de ingilizce açıklama yapsaymışsınız. Elin gavuru da kullanırdı.

2 ay önce #
  5. commenters mails diye kaydetmiştim eklenti adını. Ordan anlayabilirler inşallah

2 ay önce #
  6. ellerinize sağlık :) hemen deneyeceğim.

2 ay önce #
  7. Ellerine sağlık. Bir de yazıya göre yorum yapanlara mail atan bir eklenti vardı arayana belki lazım olur.

2 ay önce #
  8. Ellerine sağlık. Bir de yazıya göre yorum yapanlara mail atan bir eklenti vardı arayana belki lazım olur.

2 ay önce #
  9. @CanPACACI, sizin eklentiniz de güzel sanki subscribe to gibi bişe olmuş. Sizin de ellerinize sağlık.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.