WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Hızlı Yorum Yaz Eklentisi

(7 mesaj(lar))
  • 2 ay önce VeniVidiVnco tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Merhaba;
    sitede çok arama yaptım fakat istediğim cevabı bulamadım o yüzden konu açıyorum.
    Ben makalemi yayınladktan sonra giren ziyaretçilerin en altta yorum yazma kısmında giriş yapın gibi yazılar yazması yerine, küçük bi üyelik formu ve altında da yazacağınız yorum diye bir kısım oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm ?

2 ay önce #
  2. yani demek istediğim şuan bu mesajın altında "cevapla" kısmı gibi yerin olması ama üyelik boşluklarıda olması onlarıda doldurduktan sonra yorum yazılıp yorumu yollaya basılmasını istiyorum.

2 ay önce #
  3. wp-admin/options-general.php

Üyelik kısmındaki kutularından uygun olanı seçin. Temanızında uygun olduğuna emin olun. Eğer değilse default temayı kendi temanızla karşılaştırıp kodları ekleyin.

2 ay önce #
  4. anladım teşekkür ederim peki birde bunun altına güvenlik olarak image code ekleyebilirmiyiz ?

2 ay önce #
  5. Arama yapmadan konu açmayın. Forum yeterince bilgi ile doludur.

2 ay önce #
  6. eklentiyi kurdum üye olmayanlar için gayet güzel çalışıyor fakat kullancı adı ve şifresiyle giren üyeler yorum yazıcağı zaman güvenlik kodu gözükmüyor dolayısıyla yorum yazamıyolr ne yapmalıym ?

1 ay önce #
  7. Bahse konu olan eklenti gizli olduğu için :) fikrim yok..

Bu ZhuangbComment eklentisi daha yeni çıktı, işinize yarar mı bilmem, yorumlar açıksa, ajax sayesinde sayfa yüklemesi olmadan anında yorum imkanı veriyor, ( [zhuangb event="mouseover" id="1" title="Leave a reply"] kodunu yazılara eklemek yetiyor )..

ZhuangbComment

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.