merhaba, bu konuda birçok makale okudum fakat bir türlü çözüm bulamadım.
herhangi bir kategoriyi oluşturğum yeni bir sayfa altında nasıl gösterebilirim?
merhaba, bu konuda birçok makale okudum fakat bir türlü çözüm bulamadım.
herhangi bir kategoriyi oluşturğum yeni bir sayfa altında nasıl gösterebilirim?
http://codex.wordpress.org/Conditional_Tags burası işine yarayabilir.
Ah keşke yapmak istediğinizi tam olarak anlatabilseniz. Herhangi bir kategorideki yazıları bir sayfada listelemek mi istiyorsunuz, yazı başlıklarını mı listelemek istiyorsunz, kategorinin alt kategorilerini mi listelemek istiyorsunuz, anlamak mümkün değil. Eğer yazı başlıklarını listelemek istiyorsanız, Gevv'in hazırlayıp sitesinde yayınladığı Arşiv Sayfa Şablonu'nu inceleyebilirsin. Küçük birkaç modifiye ile istediğin hale getirebilirsin.
Yakup hocam, hem ögrettin hem yardımcı oldun hemde iyice bir tokatladın :o)
aslında sorunum gayet açık ve netti yani örnek Wordpress adında bir kategorim var ve Wordpress adında bir sayfa yarattım. Wordpress kategorisine yazmış olduğum yazılar bu sayfada da görünsün istiyordum ve sen konuyu iyi sezmiş ve ilacımı vermişsin.
teşekkür ederim.
bundan sonra daha dikkatli ve açıklayıcı olurum :o)
neyse sorunuma tekrar döneyim.
evet, bu sayfa şablonu ymnteminden haberdardım. Fakat Yaz/Sayfa bölümüne girdiğimde alt kısımda yani şurada bulunan sayfa şablonu bende yok. :o) kullandığım sürüm 2.6.1 sizce bi sıkıntımı var?
Tema klasörü içerisinde şablon bulunmadığında o bölüm otomatik olarak gizleniyor. Gevv'in sitesindeki zipli dosyadaki arsiv.php dosyasını tema klasörüne gönderirsen, şablon bölümü görülür oluyor.
teşekkür ederim hocam.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.