WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

Wordpress Mu'ya Geçiş Nasıldır? Mu'nun Artıları Eksileri?

(5 mesaj(lar))
  • 2 ay önce gKAANs tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba mevcut blogumu Wordpress Mu'ya geçirip kendim kullanacağım alt bloglar yapmak istiyorum. Bunun için kısa bir araştırma yaptım ama bulamadım henüz birşey.

Aslında amacım alt blog'a yeniden Wordpress kurarak sürekli ikisi için ayrı ayrı koşturmak yerine(güncelleme, eklenti, vs vs) tek elden hakimiyeti ele geçirmek istedim.. Sizce yalnış bir düşünce mi olmuş? Yoksa Mu yerine direk yeni bir Wordpress mi kursam?

Ayrıca bildiğiniz artı ve eksiler nelerdir? Teşekkürler şimdiden :)
    İyi Bloglamalar!

2 ay önce #
  2. 5-6 Blog için mu kurmana gerek yok bence. Aslında yanlış düşünmüyorsun iyide yaparsın. =)
    Bildiğin wordpress ile aynı. İlla kurmak istiyorsan. Önce blogları kurarsın. Sonra dışa aktar içe aktar kısmından açtığın bloglara yedekleri yüklersin. Güzel eklentileri. Ben mu için bi eklenti paketi hazırlamıştım en çok kullanılacaklar diye takma adım site adim şeklinde bir mail atarsan yollarım.

2 ay önce #
  3. Şimdi doğru mu biliyorum bir bakalım.. (Hiç mu kullanmadımda ondan soruyorum)
    Ben bir eklenti yüklediğimde diğer blog içinde bunu yüklememe gerek yok.
    Güncelleme yaptığımda diğer blog'dada güncelleme yapılmış olacak.

Mu kullanayım diyorum çünkü farklı dallarda bugün 1-2 olur yarın 3-5 blog kullanırım ondan dolayı tek elden kontrol lazım olur.. Ben şimdi bir test yapayım bakalım nasıl olacak. Bilgiler için teşekkürler :)..

2 ay önce #
  4. Ben mu için bi eklenti paketi hazırlamıştım en çok kullanılacaklar diye takma adım site adim şeklinde bir mail atarsan yollarım.

mumkunse bi paketi alabilir miyim Eylultoprak?

msn adresim kullanici adim @hotmail.com

tsk ederim.

2 hafta önce #
  5. Bu iş biraz yarım kaldı. İlgilenemiyorum sadece eklentileri indirdim ama tam bir paket yapamadım. Fırsatım olursa yaparım aklımda olur genelde böyle şeyler. Konuyu takip ederseniz yazabilirim ilerde.

Şuan için üzgünüm..

2 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.