WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Viper's Video Quicktags (6.1.3 Türkçe)

(18 mesaj(lar))
  • 2 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • ManyaXotesi tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Viper's Video Quicktags eklentisini Viper007Bond yazmış, eklentinin kurulumu sonucu yazı editörü görsel sekmesinde video sitelerinin butonları oluşuyor, bu butonlara video direkt linkini yazarak sitemizde video gösterimi yapabiliyoruz, ayrıca değişik formatlarda videoları kendi sunucumuzdan da yayınlama imkanı var, videoların sayfa içinde yerleşimini, boyutlarını belirleyebiliyoruz, eklenti kodları XHTML kodlarıyla uyumlu, bu sayede sayfalarımızda kayma ve benzeri görüntü bozuklukları olmuyor, örnek videoları burada görebilirsiniz..

Eklentinin desteklediği video siteleri ve formatlar:

Video paylaşım siteleri:

Formatlar:

• QuickTime (MOV, etc.)
    • Değişik türde videolar (AVI, MPEG, WMV, etc.)
    • Flash Videolar (FLV)

Kurulumu için eklentiyi sunucumuz/wp-content/pluginse atıp etkinleştirmemiz ve eklentinin site yönetimi/tercihler/ alanında oluşan Viper's Video Quicktags Tercihler sayfasından ayarlarımızı yapmamız yeterli, daha sonra yazı editörümüzde görsel sekmesindeki (Yazı editöründe görsel sekmesinin görünmesi için kullanıcı profilinizde Yazarken görsel metin editörünü kullan seçeneğinin seçili olması gerekir) butonlar sayesinde videolarımızı sitemizde yayınlıyoruz.

Eklentinin Türkçe ve son sürümünü (6.1.3) buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin (6.1.1) Türkçe sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin 6.0.3 Türkçe sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin 6.0.2 Türkçe sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

2 ay önce #
  2. teşekkürler reis ellerine sağlık
    Bu sürümünde destekleyen biraz daha çoğalmış
    bunun bir önceki sürümünü kullanmıştım biraz ama bir süre kullandıktan sora bu eklenti virüs uyarısı vermişti ve bende ogun bugundür kullanmıyorum

2 ay önce #
  3. bunu kullanıyordum ben günceleme sonrasında hata verdi ne yaptıysam düzelmedi ve hatta siteye bile giremedim hatalı satırı söyleyen bir yazı çıkıyordu her alanda sonra ftp sildim, herşey normale döndü ama yinede normal-hatasız olarak kullanamadım güncel versiyonunu.. neyse birde şimdi deneyim bakayım... Teşekkürler bu arada yine güzel bir iş

2 ay önce #
  4. bende yazı editörü görsel fakat ekle butonu çıkmıyor

2 ay önce #
  5. teşekkürler kardeş fakat bu gün bu eklentinin yeni vir versiyonu çıktı. bir de benim sitede videolar göstermiyor sadece videonun thumbnal, yani küçük resmi çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? yardımcı olursan sevinirim.

2 ay önce #
  6. teşekkürler kardeş fakat bu gün bu eklentinin yeni vir versiyonu çıktı.

Eklendi..

Eklentinin Türkçe ve son (6.0.3) sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Tüm yorumlar için teşekkürler.

bir de benim sitede videolar göstermiyor sadece videonun thumbnal, yani küçük resmi çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? yardımcı olursan sevinirim.

Video eklerken örnek kod ve adresler veriliyor buna göre yeniden deneyin..

bende yazı editörü görsel fakat ekle butonu çıkmıyor

Tarayıcı çerezlerinizi temizleyip deneyin..

2 ay önce #
  7. her zamanki gibi yapıyorum. hatta eski eklediğim videolar bile yeni sürümle beraber kayboldu, yerine videoların kendi thumbnail eklenmiş. küçük resimlerin zerine girildiğinde ise videonun youtube sitesine gidiyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

2 ay önce #
  8. her zamanki gibi yapıyorum. hatta eski eklediğim videolar bile yeni sürümle beraber kayboldu, yerine videoların kendi thumbnail eklenmiş. küçük resimlerin zerine girildiğinde ise videonun youtube sitesine gidiyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bende de aynısı oldu, tema ile ilgiliymiş varsayılan temada sorun yok..

2 ay önce #
  9. Peki temada neden kaynaklanabilir sizce? nelere dikkat etmem gerek? teşekkür ederim önceden!

2 ay önce #
  10. Eklentinin Türkçe ve son sürümünü (6.1.1) buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin 6.0.3 Türkçe sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin 6.0.2 Türkçe sürümünü buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin 6.1.1 sürümü Türkçeleştirilerek konuya eklendi..

1 ay önce #
  11. Teşekkürler acaba eklentinin ie7 üzerinde flv görüntüleme sorunumu var ie7 fvl görüntülemiyor firefoxda sorun yok :(

1 ay önce #
  12. Sende sağol, bilemiyorum denemedim, eklenti ana sayfasında, Wordpress extend ve tabii Google da bir araştır..

1 ay önce #
  13. Abi sorun benden kaynaklanıyor hallettim bir arkadaş için header bölümünde görüntülemek istedim normal etiket içinde gösterim olmuyor normal yazıya ekledim sayfa kaynağındaki kodları almıştım eksiklik olmuş neyse tecrübe oldu :)

1 ay önce #
  14. cumasi
    Üye

SA arkadaşlar..

Plugin için teşekkürler..

Diyelimki youtube dan bi video ekledik.videonun kendi sitemizle alakası olmamasına rağmen bu kendi sitemizin trafik kotasına çok büyük bi etki yaparmı..Çünkü hosta her ay kota artırımı için para vermek pek hoş olmuyor..Teşekkürler..

1 ay önce #
  15. Diyelimki youtube dan bi video ekledik.videonun kendi sitemizle alakası olmamasına rağmen bu kendi sitemizin trafik kotasına çok büyük bi etki yaparmı..

Eklenti ile video eklediğimizde kendi sunucumuzu da kullanmış oluyoruz, ama trafiğe etkisi eklentiye göre değişir, bunu deneyerek siz anlayabilirsiniz..

Eklentinin Türkçe ve son sürümünü (6.1.3) buradan (rapıdshare), buradan (dıvshare) indirebilirsiniz.

Eklentinin 6.1.3 sürümü Türkçeleştirilerek konuya eklendi..

1 ay önce #
  16. umudumsun
    Üye

arkadaşlar ben kendi çektiğim videoyu pc den eklemek istiyorum bu eklentıyı kursam olur mu?

2 hafta önce #
  17. arkadaşlar ben kendi çektiğim videoyu pc den eklemek istiyorum bu eklentıyı kursam olur mu?

Formatlar:

* QuickTime (MOV, etc.)
    * Değişik türde videolar (AVI, MPEG, WMV, etc.)
    * Flash Videolar (FLV)

2 hafta önce #
  18. Teşekkürler , gerçekten işe yarıyacak çok güzel bir eklenti.

5 gün önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.