WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

JerenCe

(15 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce jeren tarafından başlatıldı
  • jeren tarafından son cevap

Etiketler:

1. uzun zamandır kişisel bir blog hazırlamayı düşünğyordum. blogumu açınca tamamen kişisel olmasının haksızlık olacağını düşündüm. işte ıvır zıvır ne varsa paylaşmak istedim. tam olarak istediğim gibi bir düzen oluşturamamdım, henüz çok yeni, aynı zamanda bu işte bende yeniyim ama, hızla Wordpress yardımıyla öğrenmeye çalışıyorum.
    her türlü eleştiriye açığım.
    www.jeren.org
    bi bakar mısınız :)

1 yıl önce #
  2. merhaba ceren, azpismisi tercih etmene sevindim :)
    birkeç şey söylemek istiyorum, öncelikle yazdığın yazılardaki bazı html kodları kapatılmadığından alttaki yazıları da etkilemiş ve biraz görünümü bozmuş. örneğin tarih kısmı gibi.. ikinci olarak statik sayfalarına koyduğun fotoğraflar çok güzel :) ama boyutlarını uygun hale getirmelisin.. başarılar..

1 yıl önce #
  3. bi bayan yazar olarak oldukça güzel bence farklı hoş olmuş :) başarılarının devamıı dilerim jeren ;)

1 yıl önce #
  4. farklı bir yaklaşım, bilindik bir yüz...

1 yıl önce #
  5. eleştirilerinize kulak verdim teşekkürler. sanırım aldık bilindik bir yüz olmaktan çıktı :)

1 yıl önce #
  6. wolkanca
    Üye

inatçı bir blog sevdim ben.

1 yıl önce #
  7. temanın headeri güzel olmuş.. yazılardaki küçük resimler içinde şuradaki css kodunu kullanırsan daha da hoş gözükür..

1 yıl önce #
  8. Özellikle IE üzerinde sidebar'a dikkat edelim. Bazı yerler kayıyor ve görüntüyü bozuyor. FF'de problem yok.

1 yıl önce #
  9. hepinize teşekkür ederim. sidebardaki kayma sorununu henüz çözemedim. birde IE ne demek bilmiyorum :( yeni yeni öğrenmeye başladım bunu türkçeleştirip uyarlayana kadar canım çıktı zaten:) FF ne ki :)

1 yıl önce #
  10. IE, Internet Explorer ve akabinde FF FireFox demek.

1 yıl önce #
  11. aaa bende blogla ilgili bir terim zannettim :) şimdi kendimi kötü hissettim yani

1 yıl önce #
  12. aaa bende blogla ilgili bir terim zannettim :) şimdi kendimi kötü hissettim yani

ne güzel :)

1 yıl önce #
  13. Sidebar için, WordPress iki s ile yazılıyor.

1 yıl önce #
  14. wolkanca
    Üye

Sidebar için, WordPress iki s ile yazılıyor.

patron nasılda görmüşsün o Wordpress in s si eksik işte arkadaşlar parton olmak böyle bir şey kolay değil yani. yazmışken P yi de büyük yaz jeren böyle "WordPress".

1 yıl önce #
  15. hakikaten yani :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.