WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Gravatar Hakkında

(15 posts)
  • Started 3 years ago by besst
  • Latest reply from sbs
  • Bu konu Çözülmüş
  1. besst
    Member

Merhabalr.. GEcenler de gravatar hakkında bir şeyler okumuştum... Ve hemen bir gravatar oluşturdum. Bu gravatarım ın gorunmesi icin sitenınde bunu desteklemesi lazım sanırım di mi ? Tam emın olamıyorum o yuzden soruyorum .. Bir de bana bu gravatarı mı test edebilecegim bir web sitesi adresi verebilirmisiniz.. ?

Yardım ve ilginiz icin şimdiden teşekkurler..

Posted 3 years ago #
  2. Hasan
    Emekli Yönetici

Bu konuda hazırladığımız şu belgeye bakabilirsiniz, şurada veya gravatar sistemi olan herhangi bir blogda deneyebilirsiniz. :)

Posted 3 years ago #
  3. besst
    Member

Teşşekurler Hasan, İyi çalışmalar.Bu arada bu sitede neden gravatar desteği kullanmadınız.. ?

Posted 3 years ago #
  4. Hasan
    Emekli Yönetici

Rica ederim, WordPress Türkiye Blog'da daha önceden vardı aslında, son yenilenmeden sonra kurulum yapmadık. :)

Posted 3 years ago #
  5. tiryaki
    Member

Gravatar eklentisini indirdim ve kurdum sorunsuz. Gravatar.com'a bir haftayı geçti üye olalı. Email adresime bir resim atadım yani ozmanlar.

Gravatar'in çağrışım kodu biliyorsunuz K2 tema'sında hazır pişirilmiş halinde duruyor. Fakat blog'a bakıyorum gereken resimleri göstermiyor. Yorumlarda resim değilde sadece "Gravatar Simgesi" yazmakta.

Bunu neden böyle yapıyor anlayabilmiş degilim ve gıcık kapmaya başladım açıkçası. Gravatar.com yenilendi tabiki ve yönlendirme artık http://site.gravatar.com olarak geçiyor. Gravatar.php dosyasının içine dalmak mı lâzım acaba gereken yerlerde site.gravatar.com mu yazmak lazım nedir ????

Yardım edebilirseniz sevinirim, tesekkürler...

Posted 3 years ago #
  6. Hasan
    Emekli Yönetici

Bu, gravatar.com ile ilgili bir sorun anladığım kadarıyla. Ben de yeni Gravatar 2.0 ile birlikte gravatarımı yenilemiştim, ama hala eski gravatarım görünüyor.

Posted 3 years ago #
  7. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

siteme gravatar'ı eklemeyi düşündüm ama olmadı malesef..

http://www.eylulgunesi.com/css-c.zip adresinde comment.php css dosyası ve bozuk hali var.. acaba uygun olarak kodları bir benim için edileye bilir mi..

resimde de görüldüğü gibi kodların cerceve içine tam olarak otomatik gelmesini istiyorum.. üçüncü şekil yaklaşık olarak öyle ama bu seferde yazı girerek öyle oldu bir fikri olan yada yapan olursa sevinirm.

Posted 2 years ago #
  8. gevv
    Member

benim anladıgım kadarılya gavatar sitesinden uye oluyoruz bir avatar seciyoruz ve mail adresimize göre yorum yaptıgımız bloglarda eger gavatar destegi varsa avatarımız görünüyor dogrumudur ?

Posted 2 years ago #
  9. canarkadas
    WordPress Türkiye

gevv
    benim anladıgım kadarılya gavatar sitesinden uye oluyoruz bir avatar seciyoruz ve mail adresimize göre yorum yaptıgımız bloglarda eger gavatar destegi varsa avatarımız görünüyor dogrumudur ?

Evet..

Posted 2 years ago #
  10. engin1984
    Member

php gravatar("R", 40);

40 değerini 80 yaparsanız çalışmaya başlayacaktır.
    Bir de derecelendirme olayı var tabi.

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.