WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Gravatar Hakkında

(12 posts)
  • 1 yıl önce besst tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Merhabalr.. GEcenler de gravatar hakkında bir şeyler okumuştum... Ve hemen bir gravatar oluşturdum. Bu gravatarım ın gorunmesi icin sitenınde bunu desteklemesi lazım sanırım di mi ? Tam emın olamıyorum o yuzden soruyorum .. Bir de bana bu gravatarı mı test edebilecegim bir web sitesi adresi verebilirmisiniz.. ?

Yardım ve ilginiz icin şimdiden teşekkurler..

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu konuda hazırladığımız şu belgeye bakabilirsiniz, şurada veya gravatar sistemi olan herhangi bir blogda deneyebilirsiniz. :)

3. Teşşekurler Hasan, İyi çalışmalar.Bu arada bu sitede neden gravatar desteği kullanmadınız.. ?

4. Rica ederim, WordPress Türkiye Blog'da daha önceden vardı aslında, son yenilenmeden sonra kurulum yapmadık. :)

5. Gravatar eklentisini indirdim ve kurdum sorunsuz. Gravatar.com'a bir haftayı geçti üye olalı. Email adresime bir resim atadım yani ozmanlar.

Gravatar'in çağrışım kodu biliyorsunuz K2 tema'sında hazır pişirilmiş halinde duruyor. Fakat blog'a bakıyorum gereken resimleri göstermiyor. Yorumlarda resim değilde sadece "Gravatar Simgesi" yazmakta.

Bunu neden böyle yapıyor anlayabilmiş degilim ve gıcık kapmaya başladım açıkçası. Gravatar.com yenilendi tabiki ve yönlendirme artık http://site.gravatar.com olarak geçiyor. Gravatar.php dosyasının içine dalmak mı lâzım acaba gereken yerlerde site.gravatar.com mu yazmak lazım nedir ????

Yardım edebilirseniz sevinirim, tesekkürler...

6. Bu, gravatar.com ile ilgili bir sorun anladığım kadarıyla. Ben de yeni Gravatar 2.0 ile birlikte gravatarımı yenilemiştim, ama hala eski gravatarım görünüyor.

7. siteme gravatar'ı eklemeyi düşündüm ama olmadı malesef..

http://www.eylulgunesi.com/css-c.zip adresinde comment.php css dosyası ve bozuk hali var.. acaba uygun olarak kodları bir benim için edileye bilir mi..

resimde de görüldüğü gibi kodların cerceve içine tam olarak otomatik gelmesini istiyorum.. üçüncü şekil yaklaşık olarak öyle ama bu seferde yazı girerek öyle oldu bir fikri olan yada yapan olursa sevinirm.

Tarih: 11 ay #
  8. benim anladıgım kadarılya gavatar sitesinden uye oluyoruz bir avatar seciyoruz ve mail adresimize göre yorum yaptıgımız bloglarda eger gavatar destegi varsa avatarımız görünüyor dogrumudur ?

Tarih: 10 ay #
  9. gevv
    benim anladıgım kadarılya gavatar sitesinden uye oluyoruz bir avatar seciyoruz ve mail adresimize göre yorum yaptıgımız bloglarda eger gavatar destegi varsa avatarımız görünüyor dogrumudur ?

Evet..

10. engin1984
    Üye

php gravatar("R", 40);

40 değerini 80 yaparsanız çalışmaya başlayacaktır.
    Bir de derecelendirme olayı var tabi.

11. Benimde gavatar ile ilgili bir sorunum var :) konu açmama gerek yok sanırım
    Kullandıgım temada gavatar entegre ama eklenti falan kurmadım gerek görmedim sadece comment.phpde görünen avatarın adresini degiştirdim istedigim bir resmin adresini verdim fakat internet explorer sorun yaratıyor istedigim resim görünüyor ama üzerinde X var sanki bir resim daha var ama yüklenememiş gibi

http://hyperelektronik.com/wordpress/?p=62

Tarih: 8 ay #

12. böyle bir görüntü oluyor eklemeyi unutmuşum

Tarih: 8 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.