arkadaşlar yeni blog sitemde ummadığım birşey olsu css dosyasını düzenledim ftp ye attım sonuç İE de görünmüyor mozillada sorun yok
BUrda sittem
Sitede bir mozillada birde İe de bakın anlayacaksınız
arkadaşlar yeni blog sitemde ummadığım birşey olsu css dosyasını düzenledim ftp ye attım sonuç İE de görünmüyor mozillada sorun yok
BUrda sittem
Sitede bir mozillada birde İe de bakın anlayacaksınız
çok özür dilerim biraz acele ettim kusura bakmayın bidaha olmaz acaba sorun nedir sadece kodlarla biraz oynadım CSS dosyası burda
http://www.himmetkaplan.info/wp-content/themes/beautiful-day-10/style.css
hocam css dosyan burada da var..rapide gerek yok.
html min-height: 100% .
bunu kaldırmayı dene.css in en başındadır..
hiç bir değişiklik yok
bnm düzenlediğim kısım .header kısmı beautiful day temasında headerdeki sağ tarafı kaldırdım mozillada bakarsanız görünür birde header.php de title ve meta name leri leri değiştirdim bu kadar ama hala neden böyle olduğunu çözemedim:/
CSS'e baktım. emin değilim ama şöyle bir önerim var. dosyanın başında şöyle bir şey var:
font-family:Tahoma, sans-serif
bunun sonunda ; işareti bir şekilde silinmiş. Sanırım Firefox mantıklı olarak bunu sallamıyor ama IE'de tamamen CSS'in kırılmasına yol açıyor olabilir.
header.php deki;
<meta name="Generator" Wordpress alt y... bu kısım
<meta name="Generator" content="Wordpress alt y... şeklinde olmalı.. ;)
papercuts dediği gibi...
birkaç satırın sonunda ; (noktalı virgül işareti yok özellikle body kısmında )
css dosyasındaki tüm eksikleri tamamla IE'da sorunsuz görünecektir.
yukarıda söylediğim meta tanımı yanlış yapıldığından ie css dosyasını hiç görmüyor.. css dosyasını kusursuz yapsan bile okumadıktan sonra bir işe yaramaz, meta tanımını düzeltmelisin.
php yada html editlerken tagleri renklendiren bir editör kullanmanı tavsiye ederim böylelikle gözden kaçan bazı ufak ayrıntıları yakalayabilirsin, like this.. ;)
çok teşekkür ederim arkadaşlar sorun çözüldü meta namede ki küçük ayrıntıyı fark edemedim düzenlemeyi genelde dreamwaverda yaparım ama bu sefer notpad de yapmıştım neyse çok teşekkürler
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.