WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Bir yazı birden fazla sayfaya nasıl ayrılır?

(8 mesaj(lar))
  • 2 ay önce ndm tarafından başlatıldı
  • ndm tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. ndm
    Üye

Merhaba arkadaşlar,

Wordpress'de uzun bir yazıyı bölümlere nasıl ayırabiliriz? Örneğin şurada olduğu gibi:

http://shiftdelete.net/google-chrome-incelemesi-5759.html

2 ay önce #
  2. Öncelikle temanızın single.php dosyasında aşağıdaki kodun olduğundan emin olun

<?php wp_link_pages(array('before' => '<p>Sayfalar: ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>

Sonra yazı editöründe yazınızı yazdıktan sonra HTML kodu bölümüne geçerek yazınızın hangi bölümlerinden sonra sayfalandırılmasını istiyorsanız oraya <!--nextpage--> tagını yerleştirin hepsi bu kadar. Umarım yardımcı olmuşumdur.

2 ay önce #
  3. bunu ben de merak ediyorum.. şu an uğraşıyorum ama, şöyle bir şey buldum (zahmetli yanlız)

öne yazıyı yazıyoruz.. sonra ikinci, üçüncü sayfaları yazıyorsun ve bunları ilk sayfaya alt sayfa olacak şekilde ayarlıyorsun.. daha sonra da istediklerine bağlantılar veriyorsun..

2 ay önce #
  4. @adonisben
    gösterdiğin yol güzel ve basit.. peki "Sayfalar: 1 2" bu şekilde değil de, "sayfalar: hede hode" gibi çıkarmanın bir yolu var mı? yani sayfa numarası değil de, konu başlığı falan yazacak?

2 ay önce #
  5. @adonisben
    gösterdiğin yol güzel ve basit.. peki "Sayfalar: 1 2" bu şekilde değil de, "sayfalar: hede hode" gibi çıkarmanın bir yolu var mı? yani sayfa numarası değil de, konu başlığı falan yazacak?

2 ay önce #
  6. Daha fazlası için buraya bakabilirsiniz...

Fakat; ben bunu bir eklenti ile yapmak istiyorum derseniz oda burada ;)

2 ay önce #
  7. ndm
    Üye

@adonisben, yardımın için çok teşekkürler sayende uzun süredir düşündüğüm sayfalamayı yapabildim.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.