WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Error establishing a database connection//Hatası

(10 mesaj(lar))
  • 2 ay önce cesursan1 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli
  1. cesursan1
    Üye

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/blog/wp-config.php:1) in /home/xxx/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 2037
    Error establishing a database connection

Hatası alıyorum acaba nerden kaynaklanıyodur?
    +kurulum yapılmıyo
    wp-admin/install.php sayfayı boş gözüküyo:S

2 ay önce #
  2. veri tabanı adresi
    kullanıcı adı
    db adi
    şifre
    bu bilgilerinde hata var. Wordpress veritabanına bağlanamayınca bu hatayı veriyor
    Wp-config.php dosyasında sorun olabilir. yazılabilir olduğundan emin ol yada elle oluştur.

2 ay önce #
  3. cesursan1
    Üye

Database ****_blog

Users ****_blog

password ******

doğru yazdığıma eminim yani

2 ay önce #
  4. cesursan1
    Üye

// ** MySQL settings ** //
    define('DB_NAME', '****_blog'); // The name of the database
    define('DB_USER', '****_blog'); // Your MySQL username
    define('DB_PASSWORD', '
    ******'); // ...and password

2 ay önce #
  5. wp-config.php dosyasını bi kontrol et. Bide orda kontrol et veritabanı bilgilerini

2 ay önce #
  6. Düzenleme yaptığınız dosyaları kaydederken "utf-8 without BOM" olarak kaydetmeniz gerekiyor. Eğer not defterinde açıp, kaydetmişseniz cannot modify header hatası alırsanız, arama yaparsanız daha hızlı çözüme ulaşırsınız.

2 ay önce #
  7. cesursan1
    Üye

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/blog/wp-config.php:1) in /home/xxx/public_html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 770

şimdide bu hatayı alıyorum acaba chmod dan dolayı olabilir mi

2 ay önce #
  8. Buradan notepad++ programını indirip, kurun. wp-config.php dosyasını bu program ile açın. Dosyayı açtıktan sonra Düzenle/UTF-8 (BOM olmadan) kodla seçeneğini seçin. Dosyada küçük değişiklik yapın örneğin, yorum satırlarından bir harfi silin, ardından kaydedin ve dosyayı sitenize yükleyin.
    Ayrıca http://www.wordpress-tr.com/indir/rehberler/ adresindeki rehber indirip, baştan sona okuyun, wp hakkında genel bir bilgi edinin. Ayrıca probleminiz ile ilgili rehber sonunda bir açıklama var.

2 ay önce #
  9. cesursan1
    Üye

şimdi o problemleri geçtim direk ana sayfa wp-admin/install.php geliyo ama o sayfada yine hata var:S şimdi ne yapmalıyım

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@blog.xxx.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

2 ay önce #
  10. @cesursan1

Açıklamaya göre adım adım 5 dakikada kurulum yapacaksınız, tek yapmanız gereken aramak ve okumak, başka bir şeye gerek yok..

Headers already sent

Kurulum

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.